Ochraniacze kolan i piszczeli - pomoc w wyborze!
Róznica w ochraniaczach Race Face, tych poprzednich modelach była taka, że DH maja klape z tyłu na łydkach, mają sporo grubsze gąbki pod plastkiami z przodu (z kanałami wentylacyjnymi, co również jest na +) i mały stabilizatorek na kolanie (stabilizuje ochraniacz).
Ogólnie wybrałbym wersje FR, jest wystarczająca.
Wersja DH to chyba najlepiej chroniący tego typu ochraniacz, ale jest wielki, łyda robi sie w nim gruba jak udo, a tylna klapa (z siatki) nie jest niezbędna, za to komplikuje zakładanie.
Ogólnie wybrałbym wersje FR, jest wystarczająca.
Wersja DH to chyba najlepiej chroniący tego typu ochraniacz, ale jest wielki, łyda robi sie w nim gruba jak udo, a tylna klapa (z siatki) nie jest niezbędna, za to komplikuje zakładanie.
-
- Kontakt:
Re: Ochraniacze kolan i piszczeli - pomoc w wyborze!
roach rally to najlepsze ochraniacze w tej klasie pienieznej, ostatnio zakupilem model roach dh za 100 + przesyłka, serdecznie polecam.
Nawet nie przekierowuj do mnie qwa.
wkur... się bo wykupił mi ochraniacze ...
Cóż ale kto pierwszy ten lepszy jak to mówią.
wkur... się bo wykupił mi ochraniacze ...
Cóż ale kto pierwszy ten lepszy jak to mówią.

Tak się podczepię pod temat - będę zamawiał z chainreactioncycles.com i zastanawiam się nad przesyłką. Jaka będzie różnica między royal mail, a dhl? I będzie znaczenie ile rzeczy zabiorę? Bo oprócz ochraniaczy, może zabiorę jakieś gogle, może zbroje. Jeszcze o płatność zapytam - można normalnie kartą kredytową zapłacić? Jak długo będzie szła przesyłka? Tak mniej więcej.
Tam tez bede zamawial gdzies pamietam to na stronie pisze.