Zastanawiam się nad zmianą mojego draga na jakąś na coś innego. Na oku mam authora a-ganga PM 16,5' nie wiem czy nie będzie za wielka, ale w sumie a też do małych nie należę. Foto roweru w podpisie. Jak sądziecie czy geo zmieni się na lepsze, czy tylko się pogorszy? Z góry dzięki za odpowiedzi. pozdro
Dlaczego chcesz ją zmienić ? źle Ci się jeździ ? czy znudziła Ci się ? a gang 16,5" to ju spora rama więc napisz może ile masz wzrostu i do czego ta rama miałaby być używana. Pozdro
Ja mam kone stuff . Mam takie pytanie jeżdził ktos długo na tym bo mi sie zdaje że ona ma złe geo ale jezde dopiero od miesiąca na niej i tak mi sie zdaje że ona do streetu się wogóle nie nadaje mam rację? a jak bym miał ja zmienic to wie ktoś może ile ona jest warta?
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
nie warto zamieniać ramy, nie odczujesz tak dużej różnicy, dragstar jest dość długi, więc nadaje się na jakieś dłuższe trasy, jeżeli już to jakiś full ale to będzie kosztować więcej...
Zdecydowanie warto, Drag ma geometrie jak do XC (podziwiam tych, ktorzy na tych ramach potrafia sporo zrobic), a geo A-ganga to... po prostu miod! Tylko ciezki i klocowaty DJ bedzie slabo pasowal charakterem do tej lekkiej i technicznej ramki...
I pamietaj, ze "wspolczesne" Agaty maja poziome haki (niestety) - wiec bedziesz mial problemy z piasta - praktycznie konieczna jest piasta skrecana zwyklymi nakretkami (wiec w najlepszym wypadku wymienisz os).