Bagażnik rowerowy na hak- pomoc w wyborze.

lollex
Kontakt:

Bagażnik rowerowy na hak- pomoc w wyborze.

Post autor: lollex »

Witam, stanąłem przed wyborem takiego wlasnie sprzetu, w samochodzie posiadam hak, wiec dlatego padł wybor na bagaznik tego typu. Jestem laikiem w tej dziedzinie wiec liczylbym na pomoc w doborze jakiegos, ewentualne opinie posiadaczy jakichś modeli. Bagaznik musi pomiescic 2 rowery. Cena? powiem tak- przystepna, mozliwie najnizsza, nie chce tracic na to fortny, dzieki za odpowiedzi ;) Pozdrower.
xDkrystian
Kontakt:

Post autor: xDkrystian »

dołączam się do zapytania kolegi wyżej lecz ja potrzebował bym bagażnik na klapę na 2 fulle
OKI
Kontakt:

Re: Bagażnik rowerowy na hak- pomoc w wyborze.

Post autor: OKI »

ja mam z qmplem thula na hak, niby atest do 30kg, moj rower 22 a jego 21kg, rozwiazaniem jest sciagniecie kół, bagaznik nas kosztował 250zł łatwy w montarzu, jedna poprzeczke przekrecilismy i moja banschee scream oraz jego rock maschine wchodzi elegancko, koła odkręcamy żeby zaoszczedzic troche na wadze, jutro jedziemy gdzies w góry i bedziemy montoac rowery, moge zrobic fotki i podesłac
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Ja polecam taki bagażnik Thule'a, żałuję tylko że mam na 2 a nie na 3 rowery ... łatwo zamontować rowery, błoto nie kapie na dach. Wprawdzie odczuwam pewien dyskomfort czy mi ktoś w zad nie wjedzie, no ale co zrobić ;)
Obrazek
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
kuba098
Kontakt:

Re: Bagażnik rowerowy na hak- pomoc w wyborze.

Post autor: kuba098 »

Ja kupiłem ten : http://allegro.pl/bagaznik-rowerowy-na- ... 34502.html

Jest bardzo prosty w montażu, ale jeszcze nie jechałem z nim gdzieś dalej, niedługo jadę do Wisły to napiszę jeszcze o nim.
venon666
Kontakt:

Post autor: venon666 »

http://www.interpack.com.pl/produkt,55, ... forma.html
polecam ten bagaznik posiadam taki bardzo latwo sie go montuje jak i rowery na nim rowery bardzo pewnie stoja nawet dosc ciezkie 4 sztuki 3 sztuki po 20kg i jeden 15kg i wsztko gitara
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

KaKTuSSS pisze:Wprawdzie odczuwam pewien dyskomfort czy mi ktoś w zad nie wjedzie, no ale co zrobić ;)
Wtedy wina tego z tyłu ;) Gdzieś był temat o tym i było mówione, że koszty naprawy roweru (wymiana części etc.) pokrywa ten co Ci wjechał ;) W taki razie dostajesz new parts ;)
ODPOWIEDZ