Wrzucilem tutaj zeby smieci nie było w innym temacie. Kto wie o nich to wie od jakiegos czasu juz, wiadomoszymon102 pisze:A tam wyciekły :P http://www.pinkbike.com/news/La-Bresse- ... stest.html Już jakiś czas temu widziałem. I to 2013, nie 2012? Klamki wyglądają jak xtr na 2011 a zacisk widać 4 tłoczkowy.
1 czesciowy zacisk, inna klamka moze oznaczac stabilniejsza prace (saint potrafi zmienic skok klamki czasem, chociaz zadko) i moze w koncu działajaca regulacje skoku. Do tego lzejszy hebel?GgG pisze:Klamka jak w xtr, klocki wyjmowane od góry - niby spoko ale osobiście do niczego mi to nie jest potrzebne. Po tym co miałem z moimi saintami kupiłbym w ciemno jeśli miałbym potrzebę i fundusze. Jaj mi nie urwało (wizualnie) ale jestem ciekaw co z tego będzie.
A kiedy maja robić proto na 2013? W 2014? Zawsze partsy na przyszły sezon, juz finalne wychodzą juz w połowie bieżącego, czasem nieco później.FRmaniak pisze:
Jeszcze niema roku 2012 a oni już robią na 2013
Trochę śmieszne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości