Trek 2012

off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

pico931 pisze:- "Fox Factory Series 40 Fit RC2 Hybrid Air w/Ti coil spring" co to za "hybrid" ?
Czyżby w jednej goleni air w drugiej sprezyna?
Połączenie zalet jednego i drugiego? Czy tylko asysta powietrza jak w dirt jumperze?
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
aenim
Kontakt:

Post autor: aenim »

Jest sprężyna metalowa i powietrzna, razem w jednej goleni.

Co do piast, to można używać tak samo standardowych 150mm.

Tylko te ceny... odechciało mi się karbonowego 9.9 ;)
http://www.pinkbike.com/u/aenim/
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Nie trawię takich fot,bo potem powodują głupie teorie na forach ...
PS: Po drugie nie spodziewam się za bardzo takiego roweru u nas - jedyne 36 tyś. zł :lol: Cena z kosmosu za to co oferują ,bo aby SESSION 88 kosztował 25 tyś. zł !!! Toć to za tą kasę można złożyć mega furę i to na nowych częściach.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

nopainnogame pisze:Nie trawię takich fot,bo potem powodują głupie teorie na forach ...

To raczej praktyka - nie teoria :/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

BikerJG pisze:To raczej praktyka - nie teoria :/
Jaka praktyka? Wiesz co sie dokładnie stało? Nie? To teoria.
BikerJG
Kontakt:

Spaced pisze:aka praktyka? Wiesz co sie dokładnie stało? Nie? To teoria.

Powiedz mi co jest z Toba nie tak? Teoria jest ze rama pekla? Wg mnie to jest FAKT, poza tym to juz 2 trek jakiego widzialem ktory pekl - a tych ram chyba nie ma tysiace na rynku. A co sie stalo nie wiem i nie mam zamiaru o tym pisac, moze wlasciciel Trek-a z ktorym zapewne mailujesz cos nam powie ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Ja nie moge stary. Kocham to jakim jestes dzieckiem PB. Weź może idz nam wmów, że rower w rozmiarze Ś ci idealnie leży, a chwile potem ze rower w rozmiarze L ci idealnie leży.

Typ wpadł tym Trekiem na sciane. Więcej nic nie wiadomo ale co z tego, ze jest fota? Masz 15 lat? Są wypadki gdzie nic nie wytrzyma. Pamiętasz złożoną glorke?
Kamil89

Post autor: Kamil89 »

haha propsy za te rozmiary rowerów do niego Spaced ! a swoją drogą rower wygląda genialnie ,ale cena niestety odstrasza i to bardzo ... co do złamanych ram , pokaż mi jaką kolwiek której nie widziałeś pękniętej czy złamanej ... :)
BikerJG
Kontakt:

Spaced pisze:rower w rozmiarze Ś ci idealnie leży, a chwile potem ze rower w rozmiarze L ci idealnie leży.
2 lata potem, majac 17 lat mialem 170cm wzrostu - teraz mam 192cm.. Poza tym L-ka L-ce nie rowna o czym doskonale wiesz ale sprytnie manipulujesz slowami.
Spaced pisze: Kocham to jakim jestes dzieckiem PB.
Sam jestes dzieckiem PB, ze wszystkimi mailowales, o wszystkim wiesz i Twoj rower przebija kazdy inny pod kazdym wzgledem.. A moze zaczniesz w koncu jezdzic i nie czepiac sie kazdego zdania w kazdym temacie ktory jest zakladany na tym forum? :? Czy ty czlowieku masz jakies zycie poza wirtualem?
Kamil89 pisze: pokaż mi jaką kolwiek której nie widziałeś pękniętej czy złamanej ... :)
Wiem ze wszystko peka, i nie twierdze ze trek bedzie pekal nagminnie ale daje to do myslenia. Era rowerow ktore 2 sezonow nie zrobia...
Spaced
moderator
Kontakt:

BikerJG pisze:2 lata potem, majac 17 lat mialem 170cm wzrostu - teraz mam 192cm.. Poza tym L-ka L-ce nie rowna o czym doskonale wiesz ale sprytnie manipulujesz slowami.
Wrzucałes je w odstępie pół roku. Końskie hormony odstaw albo przestań sciemniać.
BikerJG pisze:Czy ty czlowieku masz jakies zycie poza wirtualem?
Nie, jestem programem komputerowym.

A jak juz przestaniesz sie nadymac to:
http://www.youtube.com/watch?v=MSXxbuCjwKo

Na odcinku w 0.30 przy tej prędkosci typ zatrzymał rower na skalnej scianie. Możesz od dzis dodawac do aukcji na allegro filmik z dopiskiem, ze rowery od ciebie wytrzymują takie uderzenia.
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

BikerJG pisze:Wiem ze wszystko peka, i nie twierdze ze trek bedzie pekal nagminnie ale daje to do myslenia. Era rowerow ktore 2 sezonow nie zrobia...
tyle wytrzymają bo mają gwarancję ;D ale zaraz potem padną :D - era konsumpcji ;]
BikerJG
Kontakt:

Spaced pisze:Na odcinku w 0.30 przy tej prędkosci typ zatrzymał rower na skalnej scianie.

A gdzie ja napisalem ze rama pekla pod sklepem?
mlynooo pisze:era konsumpcji ;]
Kiedys sprzet byl poprostu trwalszy, masakra.
Spaced
moderator
Kontakt:

BikerJG pisze:A gdzie ja napisalem ze rama pekla pod sklepem?
Nie napisałes ale napisałes, że masz to w dupie przy czym pekła bo skoro widzisz fote to rama jest słaba. No chyba, ze po okazji kupisz to bedzie mocna...
BikerJG pisze:Wg mnie to jest FAKT, poza tym to juz 2 trek jakiego widzialem ktory pekl - a tych ram chyba nie ma tysiace na rynku. A co sie stalo nie wiem i nie mam zamiaru o tym pisac,
Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

Nie padło nic ze strony BikerJG o tym, że rama jest słaba.
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
BikerJG
Kontakt:

Spaced pisze:No chyba, ze po okazji kupisz to bedzie mocna...

Ty jestes z tego znany. Rama mega ale sprzet, ktory teraz sie produkuje nie jest trwaly, ten sport rozwija sie w zlym kierunku wg mnie.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Kamil89 pisze:co do złamanych ram , pokaż mi jaką kolwiek której nie widziałeś pękniętej czy złamanej ...
Patrz - > mój podpis :mrgreen:
BikerJG pisze: Rama mega ale sprzet, ktory teraz sie produkuje nie jest trwaly, ten sport rozwija sie w zlym kierunku wg mnie.
Mam dokładnie to samo odczucie, wszystko się teraz robi na sezon albo najlepiej "For [One] Race Only".
biadaczq
Kontakt:

Post autor: biadaczq »

Dokładnie, producenci teraz robią wszystko żeby było jak najlżejsze kosztem wytrzymałości, ładnie wyglądało dają zawodnikowi do rozreklamowania i zbijają kasę i się lansują jakie to zrobili lekkie heble ......
BMX National Champion
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

Nie przesadzajcie ;) z rowerami jeszcze nie jest tak źle jak np z komórkami które są wyliczone na działanie do końca gwarancji a potem nie mija dużo czasu i kaput ( to ofc też spora generalizacja ale coś w tym jest )
ODPOWIEDZ