DJ qr 20 vs DO
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
DJ qr 20 vs DO
ktory z nich wybrac, ktory z nich dluzej wytrzyma mnie, moje katowanie na streecie i kilku chopach ??
musze znac odpowiedz, jak najszybciej bo taka okazja sie juz nie trafi...
wezcie pod uwage to ze DJ jest ze stali, a DO z aluminium
musze znac odpowiedz, jak najszybciej bo taka okazja sie juz nie trafi...
wezcie pod uwage to ze DJ jest ze stali, a DO z aluminium
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
www.netbike.pl
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
a moze znacie jakies testy ich, albo porownania...
o dj'ach duzo pisano, przewaznie ze pekaja ( ale ja to uwazam za bardziej plotke, ze ktos gdzies tak i teges, a potem wychodzi " ja go polamalem " )
brat ma i nie nazeka, ale mi sie nie podoba sposob w jaki odbija.
o DO nic nie wiem, po za tym ze alu i ze miekszy.
pomuzcie miii
o dj'ach duzo pisano, przewaznie ze pekaja ( ale ja to uwazam za bardziej plotke, ze ktos gdzies tak i teges, a potem wychodzi " ja go polamalem " )
brat ma i nie nazeka, ale mi sie nie podoba sposob w jaki odbija.
o DO nic nie wiem, po za tym ze alu i ze miekszy.
pomuzcie miii
Co Tak Tanio?
www.netbike.pl
www.netbike.pl
wogle powiem ci ze bylem zaskoczony praca Dj3 z roku chodzi fajnie, [ kolega mial takiego ] ale widocznie jego model byl jebniety, albo jego talent go rozpierdolil... [ chyba zbyt sie pompka bawil :P ] a ten dj wedlog mnie wytrzyma wiecej niz taki drop off... nie wiem to sa moje spekulacje,
najlepiej spytaj sie osoby ktora jezdzila na tym i na tym przez jakisz czas [ czyt. 1 tydzien minimum ] ze wzgledu na to , iz posiadacze dj beda mowic ze dj roox a drop off suxx, a przedstawiciele Drop offow ze dj do dupy, i mozna sie tak bawic w nieskonczonosc. lub popytaj posiadaczy tego i tego , [ chociarz watpie zeby ci jakies wady pokazali ] i potem porownaj...
drop off ma ten plus ze jest pod qr20 [ jesli o ten sam model nam chodzi ] czego dj'owi brak, a sztywna os to podstawa [ jak dla mnie ], ale drop off ma lepsza prace, ale nie wiem jak ze sztywnoscia...
najlepiej spytaj sie osoby ktora jezdzila na tym i na tym przez jakisz czas [ czyt. 1 tydzien minimum ] ze wzgledu na to , iz posiadacze dj beda mowic ze dj roox a drop off suxx, a przedstawiciele Drop offow ze dj do dupy, i mozna sie tak bawic w nieskonczonosc. lub popytaj posiadaczy tego i tego , [ chociarz watpie zeby ci jakies wady pokazali ] i potem porownaj...
drop off ma ten plus ze jest pod qr20 [ jesli o ten sam model nam chodzi ] czego dj'owi brak, a sztywna os to podstawa [ jak dla mnie ], ale drop off ma lepsza prace, ale nie wiem jak ze sztywnoscia...