Jest 32*C, nie chce mi się w dzień jeździć.Pascal pisze:Ty siedzenie na pinku nadrabiasz siedzeniem na DH-zonie :P
Wszyscy a lanserzy, to duża różnica. Nie jesteś lanserem? Pokaż się!Pascal pisze:Mnie znowu wkurzają osoby, które "jadą" po wszystkim, głównie po to by się pokazać. Wszyscy, którzy robią inaczej niż ta osoba to od razu "lanserzy" itd...

Tak, ale nie z ostatniego sezonu, bo wcześniej to **** i prekambr, z 2ma hamplami w streecie jeździli.Pascal pisze:To, że ma filmy rowerowe to źle? Czasem lepiej pooglądać sobie filmy rowerowy by się na ten sport bardziej nakręcić.
Nie słyszałem i nie chcę słyszeć, po co komu zawody, skoro masz rower?Pascal pisze:Kibicowanie jest złe? Jaki sens miały by zawody bez kibiców? Chyba nigdy na trasie nie słyszałeś okrzyków kibiców! To dopiero daje "kopa" !!
Jw., po co to? Do 40 standardów sterówki? Sponsorów to mają moje koleżanki z gimnazjum, średnio im zazdroszczę.Pascal pisze:Bez kibiców nie było by sponsorów...
Powiedział człowiek, który na kolorkach zarabia ciężkie pesos... Akurat wolę je wydać na inne rzeczy, bo starcza mi rower jaki mam, chociaż ma milion różnych kolorów i stalowy blat. 20k pln szkoda mi wydawać na kolor, za stary na to jestem.SegatiV pisze:Pascal ale wiesz, przez niego przemawia dusza "frirajdera", "oldskulowfa" - który, gdyby miał $ chętnie pozmieniał by rower na ten "pod kolor", wkurza się że pełno lasnu w około, co sprowadza dzieci, rynek się nakręca, sport rozwija, ale to jest bee, przecież, bo kolorowe ciuszki, bo za drogie rowerki...
To kop dalej i podnieś ceny weeze w międzyczasie, w końcu drogie jest fajne.SegatiV pisze:A z drugiej strony, narzeka że części drogie, jak wyhaczy na allegro jaką perełkę od lansera "ciągle zmieniającego szpeje" cieszy się jak dzeicko, tras w kraju nie ma, że sport nie rozwija się tak jak powinien, a karnety za drogie, bo jak to? 6pln za 1 wyjazd?! "Przecież ja kocham ten sport, jak to tak można" - to kopie sam... Ok, szczytny cel, to rozumiem, sam kopałem.
Z czym?! Chyba z własnym lenistwem.SegatiV pisze:Jak sam wspomniałeś Pascal'u to wszystko nakręca, słabo - niestety - wspierany sport w naszym kraju. Dzięki filmom, całemu temu zgiełkowi w około lifestylu EX rowerowego mamy siłę walczyć z przeciwnościami.
Ten cytat to nie wiem skąd wziąłeś. Coś poskładasz to czekam na k o n s t r u k t y w n e 'fakty'...SegatiV pisze:Pisane "co ślina na język przyniesie, jeśli kogoś ubodło - widać tak musiało być" - dodam że część może nie dotyczyć Pana Las3k_91 Ldz - w końcu łeb stary, wszystkich faktów nie poskładam