Co z Sam'em Hill'em ?

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Pascal pisze:Ty siedzenie na pinku nadrabiasz siedzeniem na DH-zonie :P
Jest 32*C, nie chce mi się w dzień jeździć.
Pascal pisze:Mnie znowu wkurzają osoby, które "jadą" po wszystkim, głównie po to by się pokazać. Wszyscy, którzy robią inaczej niż ta osoba to od razu "lanserzy" itd...
Wszyscy a lanserzy, to duża różnica. Nie jesteś lanserem? Pokaż się! :mrgreen:
Pascal pisze:To, że ma filmy rowerowe to źle? Czasem lepiej pooglądać sobie filmy rowerowy by się na ten sport bardziej nakręcić.
Tak, ale nie z ostatniego sezonu, bo wcześniej to **** i prekambr, z 2ma hamplami w streecie jeździli.
Pascal pisze:Kibicowanie jest złe? Jaki sens miały by zawody bez kibiców? Chyba nigdy na trasie nie słyszałeś okrzyków kibiców! To dopiero daje "kopa" !!
Nie słyszałem i nie chcę słyszeć, po co komu zawody, skoro masz rower?
Pascal pisze:Bez kibiców nie było by sponsorów...
Jw., po co to? Do 40 standardów sterówki? Sponsorów to mają moje koleżanki z gimnazjum, średnio im zazdroszczę.
SegatiV pisze:Pascal ale wiesz, przez niego przemawia dusza "frirajdera", "oldskulowfa" - który, gdyby miał $ chętnie pozmieniał by rower na ten "pod kolor", wkurza się że pełno lasnu w około, co sprowadza dzieci, rynek się nakręca, sport rozwija, ale to jest bee, przecież, bo kolorowe ciuszki, bo za drogie rowerki...
Powiedział człowiek, który na kolorkach zarabia ciężkie pesos... Akurat wolę je wydać na inne rzeczy, bo starcza mi rower jaki mam, chociaż ma milion różnych kolorów i stalowy blat. 20k pln szkoda mi wydawać na kolor, za stary na to jestem.
SegatiV pisze:A z drugiej strony, narzeka że części drogie, jak wyhaczy na allegro jaką perełkę od lansera "ciągle zmieniającego szpeje" cieszy się jak dzeicko, tras w kraju nie ma, że sport nie rozwija się tak jak powinien, a karnety za drogie, bo jak to? 6pln za 1 wyjazd?! "Przecież ja kocham ten sport, jak to tak można" - to kopie sam... Ok, szczytny cel, to rozumiem, sam kopałem.
To kop dalej i podnieś ceny weeze w międzyczasie, w końcu drogie jest fajne.
SegatiV pisze:Jak sam wspomniałeś Pascal'u to wszystko nakręca, słabo - niestety - wspierany sport w naszym kraju. Dzięki filmom, całemu temu zgiełkowi w około lifestylu EX rowerowego mamy siłę walczyć z przeciwnościami.
Z czym?! Chyba z własnym lenistwem.
SegatiV pisze:Pisane "co ślina na język przyniesie, jeśli kogoś ubodło - widać tak musiało być" - dodam że część może nie dotyczyć Pana Las3k_91 Ldz - w końcu łeb stary, wszystkich faktów nie poskładam
Ten cytat to nie wiem skąd wziąłeś. Coś poskładasz to czekam na k o n s t r u k t y w n e 'fakty'...
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Las3k_91 Ldz pisze:Jest 32*C, nie chce mi się
Las3k_91 Ldz pisze:Z czym?! Chyba z własnym lenistwem.
Oj lenistwem, lenistwem !
Temat o Hillu a"Las3k_91 Ldz" wypomina czego w nas nie lubi.

Las3k_91 Ldz pisze: ;o napisał(a):"Jarajcie sie, jarajcie i pojedynkujcie Gwina z Hillem a Gee i tak zgarnie mistrzostwo:)"

Co was to obchodzi skoro żaden z was nie dorasta im do pięt? Życia nie macie...?
Po co oglądasz wiadomości, czytasz gazety, siedzisz na dh-zonie i głupoty wypisujesz..., życia nie masz?

Las3k_91 Ldz pisze: ;o napisał(a):"Jak myslisz, po co kibice chodza na mecze?"

Kiepski przykład. Żeby dokopać innym kibicom, przynajmniej tutaj.
[/quote]

Jakby tak było to by nie budowali stadionów za grube miliony.

Staraj się trochę zachować dla siebie bo niepotrzebnie zamęt taki siejesz :D Potem się tylko wszyscy niepotrzebnie spinają i wychodzą z tego konflikty.
Mam z 30 filmów rowerowych, oglądam relacje z zawodów, często sam jeżdżę pokibicować, czasem gdzieś wystartuję, rower mam złożony pod kolor i lubię Was wszystkich tak samo. To czy ktoś sprzedaje napinacze za 50 czy za 500zł nie ma dla mnie różnicy, póki nikt mnie nie zmusza do kupna jest ok. I tak wybieram taki, który mi odpowiada i na który mnie stać.
Zamiast cytować się nawzajem, napiszcie co do siebie czujecie ale na priv bo się straszne zamieszanie robi. Chce przeczytać temat o Hillu a tu większość to prywatne wywody...
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
mike007
Kontakt:

Post autor: mike007 »

Las3k_91 Ldz
jestes totalnie nie tolerancyjny, uwazasz ze jak ktos nie robi i nie mysli jak Ty to juz jest nie dobry!!!

Każdy ma rower jaki chce i na jaki go stać, nie kupuje tego za Twoje pieniądze i czy wykorzystuje w pelni czy nie to juz jego sprawa.

A apropo kibicow i amatorow to wlasnie oni nakrecaja caly biznes rowerowy, gdyby nie szarzy uzytkownicy rowerow obojetnie jakich to by sie nie rozwijala ta branza a Ty nie mialbys na czym jezdzic.

Osobiscie szanuje Twoje zdanie chociaz nie popieram go, a Ty ewidentnie narzucasz co kto ma robic.

Ogladanie zawodowcow pomaga, zawsze ogladanie lepszych przynosi korzyści m.in. motywuje do dalszej pracy niewazne czy to Hill, Hart, Gee czy kumpel, który lepiej od Ciebie jeździ i może Cię czegoś nauczyć.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

szymon102 pisze:Po co oglądasz wiadomości, czytasz gazety, siedzisz na dh-zonie i głupoty wypisujesz..., życia nie masz?
Nie oglądam, nie czytam, na dh-zone tylko forum i giełdę przeglądam. Zjem śniadanie i mykam do swojego życia, bo się ludzka pogoda zrobiła, nie martw się :D
mike007 pisze:Ogladanie zawodowcow pomaga, zawsze ogladanie lepszych przynosi korzyści m.in. motywuje do dalszej pracy niewazne czy to Hill, Hart, Gee czy kumpel, który lepiej od Ciebie jeździ i może Cię czegoś nauczyć.
Nie pamiętam, żeby patrzenie jako takie mnie czegoś nauczyło... może komuś to pomaga, ale wolę iść pojeździć z tym szybszym kumplem. Z Hillem itd. nie pojeżdżę. Zdecydowana większość tego forum też nie.

PS nie spinam się i nikomu tego nie życzę, to nie są zawody... Chillout to najpiękniejsza rzecz w tym sporcie [zaraz za tym, że nie ma w nim żadnej piłki].
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Hehe, rzeczywiście, nie hejtujesz :D

Obrazek

Ale, proponuję urwać na tym temat :)
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Las3k_91 Ldz - sorry ale zaczynasz gadac coraz wieksze glupoty :( Hajtujesz tylko po to by hejtowac i krytykujesz wszystko, zeby pokazac jaki jestes asertywny i jebanie oryginalny, takie moje zdanie... Rob co chcesz ale po co krytykowac i atakowac ludzi, ktorzy siedza tak jak i Ty w rowerach, poprostu maja troche inne cele i zainteresowania. Ty sie nie scigasz, i co teraz? Dh-zone, czyli strona o downhillu, teraz wszyscy powinni Cie zjechac, ze sie nie scigasz tylko kopiesz swoje hopki i podchodzisz do tego na chillu? W koncu my lubimy rywalizacje i o to w zjezdzie chodzi!
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
SegatiV
Kontakt:

;o pisze:zeby pokazac jaki jestes asertywny i jebanie oryginalny
Taki rowerowy hipster :D

Wybaczcie, ale od razu mi się skojarzyło :D
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Macie jakąś dziwną definicję hejtingu. Ok, to zostałem hejterem-hipsterem, co teraz? :lol:
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Widzę Ez&Vin style ogarnia cały dhz...

Las3k_91 Ldz jasne, możesz zmieniać świat, masz sztywne Norco, możesz być przodownikiem pracy i na zmianę trzymać w ręku piwo/łopatę i własnego ch*ja czasem bo wróżę kota lub samotność ze światopoglądem bycia jednostką wyższą, jedyną prawdziwą. Taki pierdolony Mufasa stojący na skale tutaj pasuje.

SegatiV myślisz, że kogokolwiek obchodzą żale na wyciąg w miejscówkach gdzie się reklamujesz? I w ogóle cała ta dziecinada z Twoją firmą którą czasami widać nawet nie będąc na zawodach? Produktów oceniał nie będę, bo nie miałem (wolę kupić chociażby e13), ale krowa co głośno muczy mało mleka daje. Ciekawy jestem jak wyglądałaby promocja Weeeezzzzzzeeee gdyby Steel się tym zajmował, a nie rodzinka z polanki...

Tabelki mnie grzeją, ale dobry filmik z zawodów czy kibicowanie live to jest coś, co lubię.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Hahaha, to Ci coś analiza nie wyszła ;) Pozdrów kota.
SegatiV
Kontakt:

EZrider :( przepraszam, już nie będę :(
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a teraz nastepna osoba ktora napisze cos nie na temat dostanie nagrode.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Sam Hill żyje i ma nowy rower ;>

Obrazek

Ale nie wiadomo czy to karbon, bo nie pozwalają robić zdjęć w namiotach teamowych Speca
pozdro

frango
bbc
Kontakt:

Post autor: bbc »

http://bbc666.pinkbike.com/
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Uuuu... nice :) Jaram się tym :)
pozdro

frango
wujekeman
Kontakt:

Co z Sam'em Hill'em ?

Post autor: wujekeman »

mały OT
Segativ....a podobał ci się mój skok w Nuestra familia ? ;)
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... =1&theater

hahahahah
Pozdro!
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
ODPOWIEDZ