Witam !
Jeżeli miałby ktoś możliwość podesłać mi zdjęcie i dokładne wymiary popychacza w domainie 180mm byłbym wdzięczny
chcę swojego u-turn'a przerobić na 180 bo mam możliwość zakupienia sprężyny od 180 z góry dziękuje
A masz do kupienia samą sprężynę, czy z korkiem? Jak to zamierzasz zrobić, bo swojego też bym chętnie tak przerobił, chcesz dorabiać wszystkie części oprócz sprężyny czy tylko popychacz?
Witam,
potrzebuje info jaki olej wlać do Domaina
W przyszłym tygodniu chcę przerobić 302 U-Turn na 180mm skoku i zastanawiam się jaki olej w którą goleń wlewać i którędy.
Tutaj na filmie ( http://www.youtube.com/watch?v=-JdyK2PocWY ) koleś wlewa 2 różne oleje. Jeden od dołu, drugi od góry. Ktoś wie o co chodzi?
I przy okazji może też ktoś orientuje się jakiej grubości ma być podkładka pod sprężynę o której pisze wyżej szumasta "na gorze zamiast tulejki z tworzywa z gwintem (uturn) jest "podstawka" pod sprezyne"
wasall , ładnie, trochę to naciągane, bo cala sprężyna U-turn, gdzie jest popychacz, spring i korek (zintegrowane ze sobą) kosztują mniej niż sam popychacz do coil'a
ceny są podane za nowe rzeczy i za rzeczy z harfy... podane przez gościa który tam pracuje,,, więc nie powiem co myśle o Twojej wypowiedzi... temat już można dawną zamknąć bo amortyzator już przerobiłem i działa jak trzeba