Zemsta rowerzystów - Pure Evil Crew
Dobre!
Wprawdzie rowerzyści i piesi też święci nie są ale myślę, że mają prawo tępić bezsensowne zachowania takie jak na filmiku. Popieram akcję
Wprawdzie rowerzyści i piesi też święci nie są ale myślę, że mają prawo tępić bezsensowne zachowania takie jak na filmiku. Popieram akcję

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
film dobry, ale i tak mysle ze tym typom na rowerkach podczas krecenia tego filmu ktos wp*erdo*il ;p
W sumie ostatnio bylem swiadkiem zlosliwosci (?) rowerzystow, 3 rowery jechaly moja ulica, jeden za drugim z tym ze nie po boku tylko srodkiem. Duza ulica w miescie, z tramwajami a tu ktos tamuje ruch, czy deskorolka tez moge jezdzic po ulicy? w sumie ma cztery kola a rower tylko dwa.
W sumie ostatnio bylem swiadkiem zlosliwosci (?) rowerzystow, 3 rowery jechaly moja ulica, jeden za drugim z tym ze nie po boku tylko srodkiem. Duza ulica w miescie, z tramwajami a tu ktos tamuje ruch, czy deskorolka tez moge jezdzic po ulicy? w sumie ma cztery kola a rower tylko dwa.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Re: Zemsta rowerzystów - Pure Evil Crew
tsuful_zoo pisze:kolesiowi przez merca prez niego i drugą stroną wyszedł. KOZAK !![]()
To była dziewczyna ale ok

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Myślisz że pacjent poszedł by na straż miejską i powiedzial "...zaparkowałem na chodniku zastawiając parking dla rowerów pod sklepem i jacyś złoczyńcy przypięli mi do felg ...<rnerwowo rozglada się> ... rowery"F4rr3ll pisze:chyba ustawiane było , nik nie jest aż takim hardkorem/debilem żeby to zrobić i jeszcze na neta wsadzic
Ale pewnie jak już ktoś napisał w komentach któryś z uczestników akcji dostał wpierdal.
-
- Kontakt:
Re: Zemsta rowerzystów - Pure Evil Crew
wyje**ny filmik
szczegolnie tak akcja na pasach 

-
- Kontakt: