dolinki przed powsinem i lesnik
-
- Kontakt:
dolinki przed powsinem i lesnik
jou!to jest do tych co wiedzą o mini torze przed powsinem z dolinkami i paroma hopkami który leśnik systematycznie niszczy i który rajderzy ssytematycznie odnawiają.Pewnie już wiecie w jakim stanie jest teraz tor,a dla tych co nie wiedzą;leśnik pościnał drzewa na tor i teraz zagracają go na całej długości.Opcja jest tak czy ma ktoś ochote sie zebrac i oczyścić tor,akcja musi być zorganizowana,powtarzam: ***** kkkuuurwwwwwaaa pościnał drzewa(trzeba na niego uważać musi mieć coś z głową hehe) i raczej bez piły mechanicznej sie nie obejdzie wiec jak ktoś ma jakis pomysł niech sie odzywa.
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bejowi sie wcale nie nudzi... po prostu ma zjebane cos w glowie... zeby kurwa drzewa scinac, zeby ludzie nie jezdzili to ostro trzeba miec nasrane w glowie...
najwazniejsza jest pila (oczywiscie na benzyne) ... jak ktos jest w stanie skolowac... to zaj-ebiscie:]
najwazniejsza jest pila (oczywiscie na benzyne) ... jak ktos jest w stanie skolowac... to zaj-ebiscie:]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
ta trzeba mu wpierdolic kiedys widzialem go taki mlody ***** *******, kiedys doly na szlakach imbecyl pojechal trzeba mu tak dojebac zeby nie mogl wstac to sie nauczy kretyn jeden:D pomogl bym ale nie w tygodniu:D tylko sobota, niedziela i trzeba uwazac bo sie sukami asekuruje
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
Moim zdaniem trzeba gościa podpiperzyć do nadleśnictwa i do zielonych. Tak to jest, że bez planu wyrębu to nawet lesnikowi wycinać drzew nie wolno.
A jak flustrat myśli ,że jest panem na folwarku to jest w blędzie!
Beknie za działanie na szkodę lasów pójdzie won z leśniczówki, tylko trzeba nasmarować kawałek pisma i wysłać wyżej jako zatroskany obwyatel!!!
Beknie za działanie na szkodę lasów pójdzie won z leśniczówki, tylko trzeba nasmarować kawałek pisma i wysłać wyżej jako zatroskany obwyatel!!!
Beknie za działanie na szkodę lasów pójdzie won z leśniczówki, tylko trzeba nasmarować kawałek pisma i wysłać wyżej jako zatroskany obwyatel!!![/quote]
No raczej nie bo te drzewa były wczesniej oznaczone do wycięcia i teraz też są do pocięcia na kawałki, ale po takim wycięciu wszytko co było ścięte musi zostać posprzątane bo nie można takiego bałaganu zostawić w lesie więc jeżeli tego nie posprząta sam to dopiero można napisać do nadleśnictwa.
Klolo ma chyba około 40lat, a leśniczówki nie ma, on jest chyba z ursynowa.
Beknie za działanie na szkodę lasów pójdzie won z leśniczówki, tylko trzeba nasmarować kawałek pisma i wysłać wyżej jako zatroskany obwyatel!!![/quote]
No raczej nie bo te drzewa były wczesniej oznaczone do wycięcia i teraz też są do pocięcia na kawałki, ale po takim wycięciu wszytko co było ścięte musi zostać posprzątane bo nie można takiego bałaganu zostawić w lesie więc jeżeli tego nie posprząta sam to dopiero można napisać do nadleśnictwa.
Klolo ma chyba około 40lat, a leśniczówki nie ma, on jest chyba z ursynowa.
Może sytuacja się zmieniła ale byłam tam 3 dni temu i drzewa owszem, leżały ale na dojeździe do toru a nie na nim. A tak poza tym zamiast cały czas upraszczać hopy i uskoki i usuwać wszelkie trudności w tym miejscu moglibyście po prostu podsypać ziemi przed drzewa i zrobić z nich mini uskoki. Przynajmniej byłoby coś ciekawego.
~dibi~
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Czarnuch"]ta trzeba mu wpierdolic kiedys widzialem go taki mlody ***** *******, kiedys doly na szlakach imbecyl pojechal trzeba mu tak dojebac zeby nie mogl wstac to sie nauczy kretyn jeden:D pomogl bym ale nie w tygodniu:D tylko sobota, niedziela i trzeba uwazac bo sie sukami asekuruje[/quote]
dobra ty... to ja skoluje siekiere... :] ale kurwa jak on nie ma lesniczowki to hujowo... a juz sobie zaplanowalem co robic w swieta:D
dobra ty... to ja skoluje siekiere... :] ale kurwa jak on nie ma lesniczowki to hujowo... a juz sobie zaplanowalem co robic w swieta:D
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
Nie ma sensu chyba sie rzucac z tym gejowym. My naprawimy to przyjdzie nastepnego dnia i znowu zwali klody na trase. I tak w kolo...
Z kolesia jest pierdolony beton, bo juz z nim sie rozmawialo, zostawialo mu "lisciki" itp, a ten znowu swoje. Ja rozumiem, ze to rezerwat i nikt nie powinen przebywac poza wyznaczonym terenem, ale co by szkodzilo odstapienie nam tych kilkuset metrow kwadratowych? Nie jestesmy jakas cholota co przyjedzie, zostawi syf i wroci do domu. Dla mnie miejscowka jest stracona odkad zasraniec chcial mnie lopata zdzielic w czasie jazdy...
A tak gwoli scislosci - gejowych jest para - stary i mlody. Jeden wart drugiego a ich laczne IQ nie przekracza ilorazu inteligencji wiewiorki...
Z kolesia jest pierdolony beton, bo juz z nim sie rozmawialo, zostawialo mu "lisciki" itp, a ten znowu swoje. Ja rozumiem, ze to rezerwat i nikt nie powinen przebywac poza wyznaczonym terenem, ale co by szkodzilo odstapienie nam tych kilkuset metrow kwadratowych? Nie jestesmy jakas cholota co przyjedzie, zostawi syf i wroci do domu. Dla mnie miejscowka jest stracona odkad zasraniec chcial mnie lopata zdzielic w czasie jazdy...
A tak gwoli scislosci - gejowych jest para - stary i mlody. Jeden wart drugiego a ich laczne IQ nie przekracza ilorazu inteligencji wiewiorki...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.