NS Surge nadaje się do :
NS Surge nadaje się do :
Siemka.
Cz rama NS Surge 2008rok stalowa Cr-Mo nadaje się do:
Zjazdów w lesie - Downhill
Wskakiwanie na krawężniki i inne przeszkody - Street - Trial
(Kangaroo, Pedal Kick, Whellie)
Czy rama może pęknąć np. podczas wykonywania któryś z tych rzeczy ??
Cz rama NS Surge 2008rok stalowa Cr-Mo nadaje się do:
Zjazdów w lesie - Downhill
Wskakiwanie na krawężniki i inne przeszkody - Street - Trial
(Kangaroo, Pedal Kick, Whellie)
Czy rama może pęknąć np. podczas wykonywania któryś z tych rzeczy ??
Re: NS Surge nadaje się do :
Rama jak najbardziej się nadaję do tego typu sportów.
Kolega mówił że jest takie coś że w tych ramach pęka lekko lakier przy główce i że on tak miał ale żadnej ramy złamanej czy pękniętej nie widział jeszcze, i polecał bo sam śmigał.
Kolega mówił że jest takie coś że w tych ramach pęka lekko lakier przy główce i że on tak miał ale żadnej ramy złamanej czy pękniętej nie widział jeszcze, i polecał bo sam śmigał.
Ns Surge nadaje się dla ludzi którzy umieją jezdzić i wiedzą czego chcą.
gabir115 Czasami lepiej nic nie mówić niż zrobić z siebie głupka.
Surge to rama absolutnie nie do streetu czy dirtu.
Od początku miała być ramą do cięższych zastosowań i wyższych widelców. Następca Bitcha, kultowej ramy ht fr. Ale takie informacje to można na stronie producenta czy w każdej dowolnej aukcji uzyskać.
Rama jak każda może pęknąć. Kiedy i gdzie to tylko w kryształowej kuli można wyczytać ale ta akurat jest udaną konstrukcją więc tak łatwo nie polegnie.
Chyba, że będziesz miał pecha i trafisz na wadliwy egzemplarz.
Surge to rama absolutnie nie do streetu czy dirtu.
Od początku miała być ramą do cięższych zastosowań i wyższych widelców. Następca Bitcha, kultowej ramy ht fr. Ale takie informacje to można na stronie producenta czy w każdej dowolnej aukcji uzyskać.
Rama jak każda może pęknąć. Kiedy i gdzie to tylko w kryształowej kuli można wyczytać ale ta akurat jest udaną konstrukcją więc tak łatwo nie polegnie.
Chyba, że będziesz miał pecha i trafisz na wadliwy egzemplarz.
A może ktoś kto ma tą ramę wykonuje takie rzeczy na niej ? Trzyma się w jednym kawałku ?
Bo wg. mnie Stal Cr-Mo NS Surge tak łatwo nie pójdzie podczas Kanagroo, Pedal Kicka, Bunny Hopa, Wheelie, Manuala czy Zjazdów i Dropów w lesie.
Chcę poznać wasze zdanie odnoście tego co wyżej napisałem.
Bo wg. mnie Stal Cr-Mo NS Surge tak łatwo nie pójdzie podczas Kanagroo, Pedal Kicka, Bunny Hopa, Wheelie, Manuala czy Zjazdów i Dropów w lesie.
Chcę poznać wasze zdanie odnoście tego co wyżej napisałem.
-
- Kontakt:
Wpisz sobie w szukaj NS SURGE.
Jeden z najlepszych według mnie ht, na pewno spełni twoje oczekiwania.
Jeśli ktoś dalej nie jest do niej przekonany, to niech zobaczy co Stanik na niej wyprawia! Nie jeden full by poległ, bynajmniej damper..
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
Jeden z najlepszych według mnie ht, na pewno spełni twoje oczekiwania.
Jeśli ktoś dalej nie jest do niej przekonany, to niech zobaczy co Stanik na niej wyprawia! Nie jeden full by poległ, bynajmniej damper..
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
Rama nie do zdarcie, sam używam i nic a nic sie nie dzieje, jeden minus, Cro-mo szybko się rysuje;/
Surge to rama typowo Dh Fr nie bardzo do streetu a śmiga sie super u nas w mieście są takie dwie i nikt nie narzeka dla mnie super ale nie do streetu i dirtu
-
- Kontakt: