[Myślenice] 24-25 września
-
- Kontakt:
[Myślenice] 24-25 września
W sobote lub niedzielę mam zamiar wybrać się do Myślenic z Krakowa, jedno wolne miejsce w aucie wraz z rowerem, jak cos pisać!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: [Myślenice] 24-25 września
Siema, tak się składa że akurat byłem centralnie nad Toba na krzesełku i za mną jeszcze 2 osoby gdy wyglebiłeś, powiem że wyglądało groźnie, zwłaszcza jak nie mogłeś się podnieść.. napisz nr gg na priv to Ci opowiem jak to było, a jak dojechałeś na dół to pewnie opowie kolega w żółtej koszulce który zapewne podjechał chwile później bo go informowaliśmy z góry! Mam nadzieje że jesteś cały!!
-
- Kontakt:
To było na drugim drewnianym stoliku - ma tendencję do noszenia na dziób. I tak też się stało z kolegą Disbrainerem. Poleciał na dzioba, wyrzuciło go z roweru i całym ciałem na płasko upadł na glebę. Trzeba przyznać że mieliśmy VIPowskie miejsca do oglądania, chociaż scena nas zmroziła.
Disbrainer - do zobaczenia znowu na trasce
oby w mniej krwistych okolicznościach.
Disbrainer - do zobaczenia znowu na trasce

-
- Kontakt:
jesli to na drugim drewnianym stoliku, to moze mi ktos powiedziec jak sie dostalem na dol?
w sensie na dolna stacje kolejki? bo dopiero od tego miejsca pamietam cokolwiek...

do tej pory tylko pierwszy mnie czasem na przod znosil, na tym drugim nie mialem problemow jak dotad. no niefartArkadikos pisze:drugim drewnianym stoliku - ma tendencję do noszenia na dziób.

-
- Kontakt:
Ja i Tomcio pomogliśmy Ci sie ogarnąć w sytuacji, całego zajścia nie widzielismy, ale chwile po nim juz po Ciebie bylismy, od miejsca kraksy schodziłeś na piechotke jak Ci kazaliśmy. Ogólnie to nie kontaktowałes do konca, oczywiscie w tym szoku sprawdzałes co z rowerem i pytałes o objawy wstrząsnienia/ wstrąsu mózgu. A tak to ok, i ciesze sie ze nic tego typu o co pytałes sie nie stało. Pozdro.
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
-
- Kontakt: