A gadanie o komercji itd. już powoli mnie śmieszy. Ale, co ja się tam znam

addyi łatuje świat! \o/addyi pisze:Jak Ja nienawidzę tych andegrandowych "prawdziwych" niekomercyjnych powtarzających texty jakiś pajaców, którzy plują na każdego kto osiągnął jakikolwiek sukces ...
Ale Addyi ma racje. Jest grupa ludzi, która słucha danego zespołu bo jest niepopularny i top sekret i to sprawia, ze czuja sie mądrzejsi i wyjątkowi. W momencie jak ten zespol staje sie popularny leja na niego. To jest smieszne bo troche pokazje czy ta osoba słucha muzyki czy po prostu lubi o niej pierdolićEZrider pisze:addyi łatuje świat! \o/
Zachowaj taką opinię dla siebie, jest ona na tym samym poziomie co te, o których piszesz hipokryto. Ogólnie to jest tak śliski temat, który ma milion haterów kolejnych haterów że lepiej zostawmy go w spokoju.
Nazwij rzecz po imieniu: hipsterzy. A jeśli o nich chodzi to cóż... lubię sobie nimi podetrzeć tyłek jak mam sraczkę.Spaced pisze:Jest grupa ludzi, która słucha danego zespołu bo jest niepopularny i top sekret i to sprawia, ze czuja sie mądrzejsi i wyjątkowi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość