Smieszne gleby :D !!

pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

z opowiesci chrosciela wynika jasno, ze warto jezdzic z kolezankami chociazby w celach czysto poznawczych ;)

a pozwolila pocalowac zeby przestalo bolec? ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

chrosciel - to bylo zjaebiste :)
Teraz moich troche :)
no wiec jade se jakies dwa miechy temu na biku :D przez park w **** ludu... no i jade se bez raczek i slysze ze mi telefon dzwoni wiec jadac bez raczek prubuje wyciagnac telefon z plecaka, i nagle brak panowania nad rownawaga jak niewyrznelem gleby... to nawet telefonu juz mi sieniechcialo odbierac..
teraz glaba z przed 2 lat:) jade z kumplem (ja na makrokeszu jeszcze i on rownierz) no i zapierdalamy ile sil w nogach (a ze sprint oboje trenowalismy to rowno napierdalalismy) no i zakret ja jeb pierwszy w zakret on jeb drugi.. wyjerzamy a z zakretu dziadek pizd........ glebe wyjebal taka ze pizdziec.. no i kumpel domnei spytaj sie czy nic mu sie niestalo a ja centralnei atak smiechu tak gnilem ze niemoglem sie powstrzymac :) no i on do dziadka : Nic sie panu niestalo.. a dziadek : Jak moglo sie nic niestac panowie tak szybko jechali <LOL> :))
Jeszcze jedna gleba kumpla :) no wiec byla se niedziala ja oskakaniu nic kumpal tez nic.. kumpel ubrany w nowe ciuszki.. no i jezdzimy po miesci i lipa.. niema co robic wiec poejchalismy na hopy no i wybralismy taka srednio :D no i kumpel mowi ze skacze pierwszy no i rozpedzil sie i centralnei wiechal w hopke i przod mu odrazu w dol.. OTB piekne:) rower z 3 metry dalej on ciuchy porwane :D a ja na ziemi ryje :))
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

Chrosciel to masz sie zajebiscie , serio moral z tego taki ze warto jezdzic z kolezankami w celach czysto poznawczych hehe :P ja chyba tez tak jezdzic :D :P

slayerek widac ze z Ciebie wesoly gosciu :P , ja tez niekiedy niemoge sie powstrzyac i leje sie z tego rowno , tylko to jest najgorsze jak cos serio jest powarzne , jakis wypadek a ja sie z tego leje , ale i tak jest wesolo :D
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

Buahahahah Chrościel, przez Ciebie musze monitor czyscic bo go sniadaniem zaplulem :D Co do morału to zgadzam sie z Toba Dual, ale powineines dodac ze warto jezdzic z dziewczynami, ale ładnymi :) A tak co do tego to ladna byla? Jesli tak to trzeba bylo powiedziec ze wymasujesz zeby nie bolalo ;) ;)
www.43ride.com
Junior T
Kontakt:

Post autor: Junior T »

Oki, no to tak. Wpadamy z qmplem a tor, jeździmy z 1,5h. Czas na chwile kontemplacji... Odpoczywamy, wpada krossowiec i pyta, czy się nie boimy itp. No i po chwili prosi, żebyśmy mu pokazali, jak się po NorthShorze jeździ. Kumpel pierwszy- przejechał. Wsiadam, jade... 10metrów, zakręt w lewo, zjazd, podjazd(genialny pomysł kumpli :-). No i na podjeździe miałem troche za twarde przełożenie. Zatrzymało mnie na końcu, ale co tam, nie zeskakuje, mocno dokręciłem, znowu prosto(około 1,8m wysokości), ale przechyliło mnie na lewo, to ja kontruje w prawo, przechyla mnie na prawo, ale już było za późno, żeby odchylić w lewo, przednie koło wypada, ja wyskakuje z rowera do przodu... I zatrzymuje się brzuchem na palu który podtrzymuje NSa, momentalnie obraca mnie o jakieś 180 w pionie, po czym ląduje na plecach :-D Nawet nie bolało :-P
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

ostatnio (w czw.) sobie skakalem z kumplem na dircie pod multikinem i zachcialo mi sie uczyc one foota na moim wielkim bajku. raz wychodzilo raz nie. juz mielismy jechac do domu wiec ostatni raz trzeba mocno skinac. pierwsza chopa - spoko, druga tez, lece na trzeciej, noga w bok i niewiem co sie dzieje, przechylilo mnie i jeb z chyba metra wysokosci na dupsko, rower na mnie, trzasnalem glowa (naszczescie mialem kask) ledwo wstalem, i do tej pory siedziec prawie nie moge :P kumpel rower i ochraniacze spod chopy zbieral :P

albo innym razem dawno dawno temu jak pierwszy raz na dual w lasku wolskim pojechalem to na ostatnim dablu (tym mniejszym) jebnolem przez kiere i na glowe. niewiedzialem ze tam jest dziura bo sie zasugerowalem cyckami(takimi z ziemi :D) wyzej :P
GG:3376530
czarls
Kontakt:

Smieszne

Post autor: czarls »

Ja jechalem z kumplem na skuterze i mi pies zajebał polowe spodni, a drugi raz bylo niezle jak robilem dropa i zapomnialem sie wybić, to tak fajnie spadlem, na szczescie bylo miękko:]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

HAHAHA , A spodnie odzyskales??
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
79654827508
Kontakt:

Post autor: 79654827508 »

ja wczoraj skakałam sobie po wylądowaniu zacisłem przedni hampel i jak zawsze chciałem sobie postać jak najdłużej na przednim kułeczko alemnie zabardzo pochyliło do przodu(to syly ułamni sekund) więc zeby niewyglebis chciałem wyskoczyć przez kiere i wycidam nogi najpierw jednom i połorzyłem ją na kieże puściłem sie rękami i się wyprostowałem a rower się zlożył i siadłem a niego kumple niezły polew mieli bodobno bardzo śmiesznie to wyglądało i bardzo krutko trwało ale pedało bardzo boleśnie poczułem na plecach(jeszcze boli)
mwili ze to mnwy trik stałem wyprostowany jednom nogom na kieze a rover stał jednym kołem na ziemi
Memento Mori
Pawel
Kontakt:

Post autor: Pawel »

odswierzam temat... macie cos jeszcze??
sprzedam: http://tiny.pl/h9r6 TANIOCHA, gg:7350149
KURA fr
Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
Kontakt:

Post autor: KURA fr »

ja staram sie nie glrbic ...
ale pewnego razu na obozie mielismy wycieczke na ukrainach, jak dostalem rower to mysle sobie ze stojka to max co na tym mozna zrobic, stoje, 3 2 1 ... gleba na kolesia ktory stal za mna. tak sie w tego zloma zaplątałem ze musieli mi pomagac przy wstawaniu.
dla mnie bomba :)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja na stoliku na goclawiu chcialem sie popisac przed kumplami ktorzy dopiero przyjechali na hopy ze nauczylem sie w koncu skladac w ladowanie ... no to siup sluchawki w uszy mowie mjuzik jest mozna skakac rozpedzilem sie jade jade wyskakuje troche za bardzo na przod zaliczylem kanta na sztywnym widelcu polecialem na morde z rowerem poczulem sie jak bym jakas deska dostal :D potem zostaly po mnei dwa slady po kolanach i troche krwi :D wyplulem kawalek zeba (naszczescie tyl;nego) i w smiech ... a kumple o fajnie sie o rzeczywiscie sie nauczyles :D potem powiedzieli ze smiesznie wygladalo bo odbilem sie przednim kolem od tego plaskiego i polecialem dalej :D a na koniec okazalo sie ze ni z tego ni z owego zlamalem palec :D
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
MaCiEK_FrOmTG
Kontakt:

Post autor: MaCiEK_FrOmTG »

hehehe..... fest gleby a ja jechalem droga i chcialem wskoczyc na chodnik moze 15 cm... spoko zobaczylem kolezanke popatrzalem sie na nia w trakcie skoku na kraweznik i ni z tad ni z owat znalazl sie znak przedemna jak przypierdolilem w niego to jaja bolaly mnie przez caly tydzien.... a swiatkowie mi chcieli jaja opatrzyc <hahaha> oczywiscie przez jakies 10 min lezalem na trawniku opok i smialem sie ale lepzka mi poleciala :P Pozdro
jak narazie giant ricon ale na 2005 NS'X :]]
gg 2109933
dusix
Kontakt:

Post autor: dusix »

hehe ja wyjezdzajac z domu na ulice oczywiscie cos mi zaczelo strzelac w napinaczu wiec ogladam go ogladam i tak jade nagle sie budze i patrze leze na maluchu , a starsza na balkonie i sie na mnie patrzy :P
Mqx
Kontakt:

Post autor: Mqx »

Ja pojechałem zobaczyć (podobno) największy dirt w gliwicach z zamiarem skoczenia. Pierwszy raz skoczyłem i nic sie nie stało drugi i trzeci też nic ale już za czwartym to za słabo się rozpędziłem ni niestety niedoleciałem tylnie koło mi podbiło i przez kierownice a rower za mną i tak troche se pojechałem gębą po ziemi (tgz: face plant) naszczęście miałem kask bo nieźle przywaliłem, a nadodatek później sie okazało że mam zwichnięte dwa nadgarstki:(((
do teraz mnie boli a było to miesiąc temu :(
http://tiny.pl/vh4 <-- nasza maskotka klubu iksszprotka
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

ja pewnego razu sobie jechalem chodnikiem i sie zagapilem......ni i walnelem w przechodnia.nic w tym by nie bylo smiesznego gdyby to sie nie stalo przed wejsciem do komisarjatu policji:D

az policjant wychodzacy z niego sie smial
hehehehe
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

ja raz soebie jade z kumplami przez przejscie dla pieszych(wszyscy po %%%) noi se jade i odwrocilem leb do tylu zeby powiedziec cos kumplowi noi odwracam czerep rowno bylem najebany i tu bach w idzie sobie 3m ode mnie kolesiowka wydawalo mi sie ze jest 15cm przedemna i sciskam hampla od razu polecialem przez kiere zahaczajac o mostek dzieki temu polecialem na placka przed jej nogi z rozp.....i poramui na maxa po dupy i pod jajami mialem podarte.Podnioslem sie i myslalem ze koledzy stracja struny glosowe ze smiechu a kolesiowka byla niezle wystraszone.....ale byl obciach lecz sie nie przejolem %%%%% rulez:]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

Hłehłe :D
Jak miło że to ktoś odświeżył :) Też coś dopiszę :)
1. Kumpel (11 lat <lol>) i ja jechaliśmy se ścieżką rowerową (w stronę lotników od hmm... komisariatu). Jest tam taki zakręt, i barierka. Kumpel jej nie zauważył :D :D
2. Pod Multikinem od niedawna jest taki mały dablik, około pół metra. Jechałem w jego stronę i się zagadałem do kolegi. Odwracam się, patrze dabl. Myślę: o kurde :D Wpadłem do środka i przeleciałem przez kierę :)
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
smoleń
Kontakt:

Post autor: smoleń »

a my kiedyś sobie zrobiliśmy chope do czajenia 360 no i oczywiście muj kumpel na bmx'sie sczaił to ja se pomyślałem tez szczaje przeciez 180 robie z banego no i sobie najechałem ale zamiast przednie koło rwać do gury poleciało mi na duł no i gdześ po zrobieniu 180 stopni zaczołem jechać do tyłu na przednim ale tył miałe w gurze i jeb na placka gleba miałem takich gleb pare ale w rzadnej nie ucierpiałem :P
gg5498782
(no bike no fun)
ODPOWIEDZ