[konon] Marin Wolf Ridge + Marzocchi 66 RC
[konon] Marin Wolf Ridge + Marzocchi 66 RC
Damper: Fox RP23 '08r. 160mm
Kierownica: Answer Pro Taper (780mm)
Mostek: Bop
Gripy: Sunline
Barendy: brak
Stery: FSA
Siodło: Author
Sztyca: Syncros
Korby: Shimano SLX
Pedały: Bop X-Box
Napinacz: E-13
Koło przód:
Obręcz: Syncros DP25
Piasta: Hope Pro II
Opona: Maxxis Minion R
Koło tył:
Obręcz: Syncros DP25
Piasta: Hope Pro II (12x135mm)
Opona: Maxxis Minon R
Hamulec przód, klamka: Avid Elixir 5 ('11r)
Hamulec tył, klamka: Avid Elixir 5 ('11r)
-
- Kontakt:
Killo - trochę lekkiego DH, czasami jakieś hopy, ale najczęściej wypady Enduro
Boogiel - Elixiry jak dla mnie bardzo dobrze ogarniają, szczególnie jak się rozgrzeją,
co do skoku ramy.. szukałem długo i jest podawane różnie, czasami pisze że 140mm a czasami 160mm, tak że sam nie wiem.. ale nigdy mnie to aż tak strasznie nie interesowało bo jeździ się super ; )
Boogiel - Elixiry jak dla mnie bardzo dobrze ogarniają, szczególnie jak się rozgrzeją,
co do skoku ramy.. szukałem długo i jest podawane różnie, czasami pisze że 140mm a czasami 160mm, tak że sam nie wiem.. ale nigdy mnie to aż tak strasznie nie interesowało bo jeździ się super ; )
-
- Kontakt:
obstawiam, ze tak jak tutaj: http://www.pinkbike.com/photo/6068404/, jesli zdejmiesz naklejke po prawej stronie wahacza, to pod nia bedzie napis 140 
jak dasz rade, to zapodaj jakies zdjecie calkiem z profilu, bo ciekaw jestem jaka geometrie tam masz - wyglada bardzo przyjemnie, wierze ze jezdzi sie tak samo

jak dasz rade, to zapodaj jakies zdjecie calkiem z profilu, bo ciekaw jestem jaka geometrie tam masz - wyglada bardzo przyjemnie, wierze ze jezdzi sie tak samo

-
- Kontakt:
Re: [konon] Marin Wolf Ridge + Marzocchi 66 RC
bardzo ładny rower
66 pewnie pieknie pracują 

Re: [konon] Marin Wolf Ridge + Marzocchi 66 RC
Bardzo ładny:)
-
- Kontakt: