Jaka Rame Wybrac (full)
Re: Jaka Rame Wybrac (full)
bardzo prosze-www.airbike.pl
daj znak jak oblukasz,mialem brac tego gnata ale merida nie chce mi zwrocic kasy tylko dac nowy model ramki,a ze darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby..... tam jest jescze jeden big hit ale 08 i jakis bialy do freeride enduro.ale ten braz jest gitara.
daj znak jak oblukasz,mialem brac tego gnata ale merida nie chce mi zwrocic kasy tylko dac nowy model ramki,a ze darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby..... tam jest jescze jeden big hit ale 08 i jakis bialy do freeride enduro.ale ten braz jest gitara.
LIKE ROCK LIKE A PLANET LIKE A FUCKING ATOM BOMB....
Bad Religion
Bad Religion
dziekuje;)
ale ta ramka jest bez dampera:). W każdym razie dziekuje za sklep swietne ceny:) POZDRAWIAM
Daj znak jak sie na nia zdecydujesz.Apropo cen to maja niezle promocje ale ogolnie to drogo jest.Seriws tam robie a ze pozwalaja mi poprzynudzac bajkami to wpadam raz na jakis czas.
LIKE ROCK LIKE A PLANET LIKE A FUCKING ATOM BOMB....
Bad Religion
Bad Religion
Jeśli szukasz czegoś na przyszłość i to z kultowych marek to ja polecam Banshee. Bardzo fajne wytrzymałe ramy i na dodatek mają je super cenie.