Jaki amor ?
Jaki amor ?
chcialbym sie was zapytac co mi polecice do fr, streetu... moge wybierac miedzy Mozo soul X, ewentualnie jakies psylo, albo jakis rs pike, manitou stance.. otoz bardzo chcialbym kupic tego mozo soul x w zestawie z dc amstafem za 1500zl, . Jak jest z wytzrymaloscia ? bo chcialbym tez kupic rame a mozo soul x wydaje sie byc spoko ? prosze o opinie tych co sie znaja a nie tych co ciotki wujek polamal :)
jezdzilem na mozo soul x, jezdzilem na kilku psylo. na blackach tez, djach roznych rownierz. rs pike i stance to jeszcze nie w zasiegu mojej reki to nie wiem ;)
sadze ze psylo to najlepszy amor z tych wszystkich. mozo... to mozo. malo miejsca na opone, no niby regualcja skoku, ale praca mi cos nie odpowiada. brak naprezenia wstepnego (regulacji).
blacki : malo sztywne, dzika praca, jebia sie (znajomym)
dj : pekaja (sadzac po fotach i realcjach)
to tyle ;) o psylo szukaj w archiwum forum :)
sadze ze psylo to najlepszy amor z tych wszystkich. mozo... to mozo. malo miejsca na opone, no niby regualcja skoku, ale praca mi cos nie odpowiada. brak naprezenia wstepnego (regulacji).
blacki : malo sztywne, dzika praca, jebia sie (znajomym)
dj : pekaja (sadzac po fotach i realcjach)
to tyle ;) o psylo szukaj w archiwum forum :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mozo soul x - mozo nie ma co ukrywac rewelacyjnych amorow nie robi.Model soul x za w sumie nie male pieniadze to pierwszy produkt tej firmy w takiej kwocie.Jezeli marcok,manitou z wieloletnim doswiadczeniem ciagle produkuja wadliwe amory to czy chcesz byc testerem mozo soul x??? nowosci na rynku???
dj - wpisz w search ,a wiekszosc tematow z tym amorem bedzie mialo poczatek "pekniety dj...."
blacki - mam juz drugiego takiego amora,dziko pracuja jak to powiedzial Cszyvy...fakt sa gietkie ale moze dlatego takz rzadko pekaja.Minusem sa bebechy ktore z biegiem czasu zaczyna coraz gorzej pracowac,wiec amor wymaga czestych konserwacji,jezeli o to sie zadba ,amor jest ok
psylo - jezdzi sie fajnie,ladna praca...o wytrzymalosci nic nie moge powiedziec.
no i drozsza polka amorow,ale jezeli ty chcesz kupic amora i rame za okolo 1500zl to wogole nie wchodzi w gre.
Oczywiscie zrobisz jak uwazasz,ale ja bym na twoim miejscu dozbieral kase do lepszego amora i darowal sobie mozo soul x.Idzie zima wiec pogoda nie sprzyja jezdzie a sprzyja oszczednosciom (gwiazdka,mikolajki itd :)) Roznica w cenie miedzy soul x a blackiem tak naprawde wynosi niewiele,a warto.Na blacka masz w dodatku teraz 2 lata gwarancji,a to wazne!!! Sam jezdze w streecie i czasem fr i black sie spelnia.Fakt nie ma tak pieknej pracy jak marcoki czy rock shox ale przy streecie to kogo to obchodzi :) wazne ze mam blacki od 3 lat i zaden nie pekl,a naprawy dotyczyly uszczelek po 2zl i jedna za 6zl.
dj - wpisz w search ,a wiekszosc tematow z tym amorem bedzie mialo poczatek "pekniety dj...."
blacki - mam juz drugiego takiego amora,dziko pracuja jak to powiedzial Cszyvy...fakt sa gietkie ale moze dlatego takz rzadko pekaja.Minusem sa bebechy ktore z biegiem czasu zaczyna coraz gorzej pracowac,wiec amor wymaga czestych konserwacji,jezeli o to sie zadba ,amor jest ok
psylo - jezdzi sie fajnie,ladna praca...o wytrzymalosci nic nie moge powiedziec.
no i drozsza polka amorow,ale jezeli ty chcesz kupic amora i rame za okolo 1500zl to wogole nie wchodzi w gre.
Oczywiscie zrobisz jak uwazasz,ale ja bym na twoim miejscu dozbieral kase do lepszego amora i darowal sobie mozo soul x.Idzie zima wiec pogoda nie sprzyja jezdzie a sprzyja oszczednosciom (gwiazdka,mikolajki itd :)) Roznica w cenie miedzy soul x a blackiem tak naprawde wynosi niewiele,a warto.Na blacka masz w dodatku teraz 2 lata gwarancji,a to wazne!!! Sam jezdze w streecie i czasem fr i black sie spelnia.Fakt nie ma tak pieknej pracy jak marcoki czy rock shox ale przy streecie to kogo to obchodzi :) wazne ze mam blacki od 3 lat i zaden nie pekl,a naprawy dotyczyly uszczelek po 2zl i jedna za 6zl.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
a no to jezeli tak to inna sprawa.Ja tez w niedlugim czasie zamierzam kupic amora w tej cenie.
mysle nad rock shoxem pike,ale boje sie nowosc,wole rzeczy sprawdzone.
mysle tez nad shermanem qr20
wydaje mi sie ze na te dwa amory warto zwrocic uwage w tej klasie cenowej.
mysle nad rock shoxem pike,ale boje sie nowosc,wole rzeczy sprawdzone.
mysle tez nad shermanem qr20
wydaje mi sie ze na te dwa amory warto zwrocic uwage w tej klasie cenowej.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
o no popatrzcie :D a ja akurat mam na sprzedaż Shermanka Flicka Qr20 z tego roku w malowaniu CAMO za 1800 złotych (do negocjacji) :D Jeżdzony miesiąc, prawie żadnych sladów użytkowania :) wiecej ingo i foty na gg3947965 bądź email amoeb@neostrada.pl
pozdro.
pozdro.
matura to bzdura :)