Tylne koło trze o ramę
-
- Kontakt:
Tylne koło trze o ramę
Witam mam taki problem kilka dni temu kupiłemrower bop kollbi rower był składany na nowych czesciach w serwisie po kilku godzinach jazdy tylne kolo zaczęlo ocierac o ramę z jednej strony juz niema lakieru na ramie za to z drugiej strony jest jakies 1,5 cm odstepu probowałem jakos wyregulowac koło ale bez skutku co morze byc tego przyczyną co muszę zrobic??
Re: tylne koło trze o ramę
Dociągnąć szprychy po tej stronie co jest odstęp
Ale jeżeli jest to nowy rower to oddać na gwarancje
Ale jeżeli jest to nowy rower to oddać na gwarancje
jak to co masz zrobić? zanieś do serwisu z powrotem i mają Ci to zrobić na gwarancji. Łachy nie robią.
-
- Kontakt:
jeszcze niech koszty wracają za lakier ;D ok dzieki tak zrobie
FRmaniak pisze:i nie próbuj robić nic na własną rękę bo stracisz gwarancje
Rower miał składany, więc jak może mieć na niego gwarancję ? Na poszczególne części tak, a nie na cały rower...
jak miał składany w serwisie to ma chyba gwarancje na to co mu rozkładali
-
- Kontakt:
jeszcze jest taka opcja koles w serwisie powiedział ze po zakupie roweru po kilku dniach urzytkowania mam oddac rower do ostatecznej regulacji poniewaz jest on na nowych częsciach i własnie chwyciłem za kartę gwarancyjną i jest to uwzględnione w gwarancji
Serwis raczej nie daje gwarancji na ich usługi serwisowe.FRmaniak pisze:jak miał składany w serwisie to ma chyba gwarancje na to co mu rozkładali
Re: Tylne koło trze o ramę
jak serwisujesz u Henia w piwnicy to może i nie daje. Ale jeżeli prawdziwy serwis składa rower z nowych części (tak jak w tym przypadku) to uwierz ,że daje na to gwarancje!CAPEF pisze:Serwis raczej nie daje gwarancji na ich usługi serwisowe.