Jakie kółka do 400-450 zł
Jakie kółka do 400-450 zł
hello!
Napiszcie jakie kółka do roweru (4x.dirt) do 450 zł. Troche mało no ale może coś się złoży. A i muszą być pod tarcze!
Ja myślałem o vualetach Excaliburach DH + deore525 (tył) , deore525(przód)
a tylne koło narazie mam Alesa Explorer na sram7.0 piascie a z przodu kupe jakąś
napiszcie jakies propozycje kółek do 450 zł
Please and Thx,
Mike_007
Napiszcie jakie kółka do roweru (4x.dirt) do 450 zł. Troche mało no ale może coś się złoży. A i muszą być pod tarcze!
Ja myślałem o vualetach Excaliburach DH + deore525 (tył) , deore525(przód)
a tylne koło narazie mam Alesa Explorer na sram7.0 piascie a z przodu kupe jakąś
napiszcie jakies propozycje kółek do 450 zł
Please and Thx,
Mike_007
deorki piasty daruj sobie zwykle kulki szybko sie rozwala szukaj jakis na maszynach ja mam na sprzedaz nieuzywana piaste przod pod tarcze 6 srub na maszynach sprzedaje bo kase na szkole potrzebuje cena 70 zl nowa ! moje gg 6966102 jakby co....na tyl poszukaj np grimeci nowe sa po 130 zl moze mniej a obrecze hmm moze przod vuelta ale tyl cos lepszego dm24 sprawdzona albo supre mt zajebista...pzdr a mam tez piaste formuli tyl ale os do wymiany ( jakies 20-30 zl ) cena 60 zl
www.mm-foto.pl
moze bede mógł sprzedac ci dwa kola na obreczach alexrims dm 24 oba koła 24" szprychy dt champion piasta tył shimano fh-m525 piasta przód na os 20mm łozyska maszynowe,oczywiscie obie piasty pod tarcze.
oba kołą w idealnym stanie ani razu nie były centrowane bo nie było potrzeby wszystko jak swiezo zaplecione nie porysowane nie pogiete
cena 400 zł moze to i duzo ale stan naprawde idealny
oba kołą w idealnym stanie ani razu nie były centrowane bo nie było potrzeby wszystko jak swiezo zaplecione nie porysowane nie pogiete
cena 400 zł moze to i duzo ale stan naprawde idealny
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
Otoz to... Wlasnie chcialem polecic taki zestaw.
Vuelty + grimeki + szprychy.
Uzyj sobie naszego skladacza kol :
www.rowerowy.com/index.php?strona=skladak
Koszt mocno sie zanizy jak kupisz wszystko w komplecie ;]
Vuelty + grimeki + szprychy.
Uzyj sobie naszego skladacza kol :
www.rowerowy.com/index.php?strona=skladak
Koszt mocno sie zanizy jak kupisz wszystko w komplecie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com