Urlop
-
- Kontakt:
Urlop
http://www.youtube.com/watch?v=Ll9KqPgmLcI
opis z youtube: " URLOP is the first ever professional video documentatory about polish extreme sports scene. Starring: Wojtek Pajak (snowboard), Jan Krzysztof (freesking) Lukasz Konski (kitesurfing) Maciek Kozerski (wakeboard), Marcin Wroblewski (bmx), Szymon Syrzistie (downhill)
Film by Radek Drozdowicz & Piotr Kabat
Executive Production: Zooteka Agency & Joy Ride"
Mam nadzieję że po premierach kinowych będzie można zobaczyć całość normalnie w sieci...
opis z youtube: " URLOP is the first ever professional video documentatory about polish extreme sports scene. Starring: Wojtek Pajak (snowboard), Jan Krzysztof (freesking) Lukasz Konski (kitesurfing) Maciek Kozerski (wakeboard), Marcin Wroblewski (bmx), Szymon Syrzistie (downhill)
Film by Radek Drozdowicz & Piotr Kabat
Executive Production: Zooteka Agency & Joy Ride"
Mam nadzieję że po premierach kinowych będzie można zobaczyć całość normalnie w sieci...
Re: Urlop
Ja tam wole zarezerwowac a ze multikino mam po drugiej stronie ulicy to w przerwie dociagania szprych wyskocze z serwisu i biore podwojne bo musze sie zrewanzowac lasce za nieudane wczorajsze wyjscie na Paranormall Activity.
Jasiu?Szkoda dwoch dych?
Jasiu?Szkoda dwoch dych?
LIKE ROCK LIKE A PLANET LIKE A FUCKING ATOM BOMB....
Bad Religion
Bad Religion
-
- Kontakt:
no ku**a u nas Multikina nie ma
-
- Kontakt:
Pewnie że nie ma co żałować, ale gorzej jak chcesz wydać kasę ale inne czynniki nie pozwalają Ci być w kinie. Poza tym podejrzewam że Ci co będą w kinie chętnie by jeszcze wrócili do tej produkcji więc umieszczenie jej w sieci po premierach było by miłe.F4rr3ll pisze:nie ma co żałować na polską produkcje
A w innym kinie nie grają np.helios
http://www.pinkbike.com/video/223651/#top Pod tym filmikiem komentarz Siary:
"Premiery w Multikinach: - 9.11 Poznan - 10.11 Wroclaw - 16.11 Zabrze - 17.11 Warszawa - 23.11 Lodz - 24.11 Gdansk - 1.12 Krakow
Premiera w necie w Grudniu."

"Premiery w Multikinach: - 9.11 Poznan - 10.11 Wroclaw - 16.11 Zabrze - 17.11 Warszawa - 23.11 Lodz - 24.11 Gdansk - 1.12 Krakow
Premiera w necie w Grudniu."

-
- Kontakt:
Nie wiem jak w innych miastach, ale w Warszawie była pełna sala, nawet ktoś siedział na schodkach.
Więc jak ktoś się wybiera to lepiej rezerwujcie bilety.
Na swoim blogu opisałem wrażenia z pokazu. Mam nadzieję, że wrzucenie linka nie jest wbrew jakimś zasadom forum? Jeśli jest to sorki!
http://forfunbike.blogspot.com/2011/11/ ... zenia.html
Więc jak ktoś się wybiera to lepiej rezerwujcie bilety.
Na swoim blogu opisałem wrażenia z pokazu. Mam nadzieję, że wrzucenie linka nie jest wbrew jakimś zasadom forum? Jeśli jest to sorki!
http://forfunbike.blogspot.com/2011/11/ ... zenia.html
Film generalnie słaby -.- Zmontowany na szybko, bardzo krótki, zbyt naćkany. Sekcja DH? ze 2 minuty fajnie fajnie na szymoszkowej a potem trochę we Francji zjazdu po szerokiej ścieżce... Chłopaki się nie popisali moim zdanie z doborem miejscówki. Najlepsze party to wake i dirt.
Co do samego seansu... W Łodzi porażka z dźwiękiem. Mega przesterowany, za dużo wysokich tonów. Na film ok, do słuchania muzyki tragedia, wyszedłem z bolącymi uszami. Generalnie warto wesprzeć produkcję ale szału nie ma. Najlepsze są przed filmem filmiki z imprez Sony Extreme Series. Te są super nakręcone i zmontowane
Co do samego seansu... W Łodzi porażka z dźwiękiem. Mega przesterowany, za dużo wysokich tonów. Na film ok, do słuchania muzyki tragedia, wyszedłem z bolącymi uszami. Generalnie warto wesprzeć produkcję ale szału nie ma. Najlepsze są przed filmem filmiki z imprez Sony Extreme Series. Te są super nakręcone i zmontowane

Z gówna bata nie ukręcisz.