Spis miejscówek.
Spis miejscówek.
Siemka.
Wpadłem na pomysł żeby założyć temat, w którym będziemy wypisywali miejscówki ( te oficjalne oczywiście z wyciągiem, nie tylko polskie ale też np. czeskie ale żeby były wmiare blisko granicy ).
Do opisu dodajemy mapke z trasami, najlepiej też info o noclegu, ceny karnetów itp...
Pozdrawiam.
Wpadłem na pomysł żeby założyć temat, w którym będziemy wypisywali miejscówki ( te oficjalne oczywiście z wyciągiem, nie tylko polskie ale też np. czeskie ale żeby były wmiare blisko granicy ).
Do opisu dodajemy mapke z trasami, najlepiej też info o noclegu, ceny karnetów itp...
Pozdrawiam.
BMX National Champion
-
- Kontakt:
biadaczq pisze:Siemka.
Pomysł sam w sobie ciekawy,tylko zrobić się może bałagan z tego tematu....jeśli jakiś MOD znajdzie czas to może się udać

EZrider idź na rower bo pitolisz farmazony...EZrider pisze:1. Dupa bo będą gniewne bobasy wbijać.
2. Dupa bo będzie MX po nocach rozjeżdżał.
3. Dupa bo ktoś po prostu zapragnie zniszczyć.
4. Dupa bo lansy przybędą.
Nie ma plusów takiego rozwiązania. Wybierz się na miasto w pełnym rynsztunku i zaczep kogoś a na pewno Ci podpowie gdzie co jest u Ciebie.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!