[Amortyzator] Manitou sherman - pęknięte golenie
[Amortyzator] Manitou sherman - pęknięte golenie
witam wszystkich mam bowiem problem z moim shermanem...bowiem pękła mi w nim laga i mam olbrzymi problem ze znalezieniem nowej...próbowałem ją zespawac lecz jest to niemożliwe, jest to 180mm
czy jest ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem?
czy jest ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem?
Re: [Amortyzator] Manitou sherman - pęknięte golenie
pękła mi dolna laga ;q myslałem nad kupnem shermana jest ich kilka na allegro ale jest tam 100mm i nie wiem czy to nie bd kolidowac z moim 180mm ; / pospawac sie tego nie da i to jest ten problem
SegatiV A potem sprzedałeś go na allegro z goleniami które rzekomo były dobre, a okazały się felerne ponieważ miały wgięcie pod ślizgiem z lewej strony
i do zestawu były jeszcze właśnie te "zmodyfikowane" golenie.
A co do shermana to ratują cie tylko nowe golenie, ponieważ spaw jest wypukły od wewnętrznej strony więc, może odzierać o lagę. Zmniejsza się tak że sztywność rozhartowanego magnezu.

A co do shermana to ratują cie tylko nowe golenie, ponieważ spaw jest wypukły od wewnętrznej strony więc, może odzierać o lagę. Zmniejsza się tak że sztywność rozhartowanego magnezu.
-
- Kontakt:
Re: [Amortyzator] Manitou sherman - pęknięte golenie
a czy jest możliwosc zastosowania innej dolnej lagi? chodzi mi o inny amortyzator ;/