Hej chce zaprojektowac własną koszulkę. Mam pomysł, ale chce troszke słów krytyki i podpowiedzi. Koszulka ma wygladać tak zdjecie prawdopodobnie z przodu(ja i rower:)). Myslalem również nad logiem firmy roweru.
A z tyłu napis albo z przodu
Wszyscy jestesmy wolni, jesli tego chcemy.
Zawsze jest cos, co bedzie Cie w jakis sposób
chciało ograniczyc. Moja ucieczka jest rower.
Projekt koszulki
-
- Kontakt:
Jaki związek mają te zdania z koszulką?brudi95 pisze:Wszyscy jestesmy wolni, jesli tego chcemy.
Czyli już wszystko masz. Każdy ma inny gust więc skoro podoba Ci się właśnie taka opcja - to taką oddaj do wykonania.brudi95 pisze:Koszulka ma wygladać tak zdjecie prawdopodobnie z przodu(ja i rower:)). Myslalem również nad logiem firmy roweru.
A z tyłu napis albo z przodu
Re: Projekt koszulki
Chciałbym opinii czy się podoba? Czy ktos by cos doda, czy coś usunoł.
a ja po prostu dokonam wyboru .
a ja po prostu dokonam wyboru .
-
- Kontakt:
Maciex09 pisze:to,l że te zdania mają być na tyle lub z przodu koszulki
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Czytam ze zrozumieniem i nie widzę po słowie "przodu" dwukropka lub czegoś co wskazywałoby, że to własnie ten napis autor tematu chce tam umieścić. No ale dobra - już się nie czepiam.brudi95 pisze:A z tyłu napis albo z przodu
Wszyscy jestesmy wolni, jesli tego chcemy.
Osobiście nie podobają mi się koszulki z cytatami - ale to tylko i wyłącznie kwestia gustu.brudi95 pisze:Chciałbym opinii czy się podoba?