Która rama lepsza ?

Iron_Horse_KRK
Kontakt:

Która rama lepsza ?

Post autor: Iron_Horse_KRK »

Witam mam zasadnicze pytanie. Przymierzam się do kupna ramy, waham się nad kilkoma opcjami. Mianowicie: Mondraker Summum(2010-2011), Specialized Demo(2011), Trek session 88(2010-2011), Giant glory(2010-2011). Rama miałaby być w zestawie z RS boxxer (z nowej serii). Szukam czegoś stricte Dh. Mam 185cm wzrostu. Z góry dzięki za pomoc
FRuwaj !!
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Nie miałem żadnej ale z obserwacji to wybierałbym między Demówką a Glorią. Summum wydaja sie taką jednosezonówką delikatną, pancerze w ramie hałasują nieprawdopodobnie. Trek najładniejszy chyba z zestawu ale również bardzo delikatny i łatwo zrobić wgniota.
Z gówna bata nie ukręcisz.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

KubaLaPL pisze: Summum wydaja sie taką jednosezonówką delikatną, pancerze w ramie hałasują nieprawdopodobnie. Trek najładniejszy chyba z zestawu ale również bardzo delikatny i łatwo zrobić wgniota.
Glorka wagowo i gruboscia scianek jest zblizona do summuma, jak nie lzejsza. Sessiony nowe tez ciezsze wiec nie filozuj tyle.

Z wybranych brałbym summuma ze wzgledu na regulacje ale szczerze wolalbym x10 tyle Banshee Legend bo ramka dlugo posłuży.
ODPOWIEDZ