Zabawa z GoPro czyli "Old track" na Telegrafie :)

miki_ck
Kontakt:

Zabawa z GoPro czyli "Old track" na Telegrafie :)

Post autor: miki_ck »

Wrzucam filmik zrealizowany przez kilku kumpli z Kielc (mam nadzieję, że się nie obrażą że ich uprzedziłem) na wg. mnie jednej z najprzyjemniejszych tras na Telegrafie.
W mojej opinii filmik świetnie oddaje klimat jazdy późnym latem/jesienią... po prostu czysty fun bez żadnej spiny :)

http://www.pinkbike.com/video/225260/
Skwarek
Kontakt:

Post autor: Skwarek »

Dobry filmik. Fajnie ze są co chwila nowe ujecia.
hmm
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

No jak na helmetcama fajnie się ogląda, nie ma mowy u nudzie przy oglądaniu ;) polecam.
Omer
Kontakt:

Post autor: Omer »

Na świeżo po najnowszym VOD na Pinku powiem, że ten materiał dużo bardziej mi się podoba :D Świetna muzyka, montaż i ujęcia. Podoba mi się pomysł z kamerą przed rowerem, która nagrywa rower z riderem ;).
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

Dobre video, jeszcze sie nie wylizałem go końca po glebie (której niestety nie było widać), propsy należą sie mariuszowi który złozył materiał bo ja ani słoniu nie mamy o montażu zielonego pojecia ;)

Na wiosne może uda sie zrealizować jakiś większy projekt bo ten vid to w sumie pierwsze materiały z gopro :)
Sell: Rower - Intense M9
gangsta
Kontakt:

Post autor: gangsta »

Całkiem ciekawy filmik, bez zbędnych kombinacji - pure edit :), ładne ujęcia, i nieprzeszkadzająca muzyka, jest ok.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Też tak chce :( Ehh, stare czasy, kiedy pakowało się rower i jechało na okoliczne traski świetnie się przy tym bawiąc - Mam nadzieję, że 2k12 będzie właśnie tak wyglądać, dla mnie, i dla was wszystkich.

Logne się póżniej na PB to dam fav. mam nadzieje, że będzie VOD :)
ODPOWIEDZ