obozy freeridowe & downhillowe
to moze napisz na forum:D
np 1 czy skora uczy czegos czy jest na zasadzie jak to chrosciel okreslil robta co chceta??
2 rowery spia:D w pokojach czy w jakims pomieszczeniu??
3 wiecej jest freeride'u (jakies hopy northshore?? czy moze crossu??
pzdr
np 1 czy skora uczy czegos czy jest na zasadzie jak to chrosciel okreslil robta co chceta??
2 rowery spia:D w pokojach czy w jakims pomieszczeniu??
3 wiecej jest freeride'u (jakies hopy northshore?? czy moze crossu??
pzdr
sprzedam dragstara+stery+zacisk+sztyca+suport+mostek tioga
wolalbym jednak dowiedziec sie czegos wiecej na temat tego obozu w polsce, gdyz na zagraniczne mnie po prostu nie stac:/ albo moze w myslenicach jakis jest bo slyszalem ze to ciekawa okolica...:) jezeli ktos wie cos wiecej nie napisze na forum...:) aha i kto to jest ten skora?:)
narka
narka
TV Sucks,
Ride Your Bike!
Ride Your Bike!
ok ja wam powiem!! wyjazd do polski jest o 200 czy 3oo zeta drozszy niz do Austri!! !! !! bo - masz dluzesz trasy w austri!! i ogolnie wychodzi lepiej i taniej jak bierzzesz z polski jedzenie... za rok oboz zjazdowy w leogang/saalbach/hinterglemm koszt za 14 dni kolo 1800-2000 kontakt na priva
www.hcfr.pl !!
no wiec tak ogolnie sie jezdzi od snidania do obiadu wiecej jest freeride w ustroniu 1 tydz bylo podchodzenie na wszystkie szczyty a pozniej jak widomo zjadz natomias w szczyrku jezdzilem jak chciales i gdzie chcials po skrzycznem wiec luz a rowerki nocowaly w garazu:) ogolnie bylo spoko frajna ekipa i zawodnicy od ktorych duzo mogles sie nauczyc!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=580632
-
- Kontakt:
Nie wiecie jakie trzeba spelniac wymagania(a raczej nasz rower powinien), aby pojechac na taki oboz! "Sprawny rower górski, mały plecak, bidon, nieprzemakalna peleryna, zapasowa dętka, zapasowe klocki chamolcowe, obuwie sportowe, kask rowerowy(ale jaki>???<), rękawiczki(ale jakie??pelne zwykle??), okulary(a jesli dobrze widze???), ważne zaświadczenie o przeglądzie roweru wydane w serwisie rowerowym"(no tak...znowu trzeba bedzie placic...łapówe <lol>....)
żeby ktos sie nie przyczepił! moje komentarze sa w nawiasach!
żeby ktos sie nie przyczepił! moje komentarze sa w nawiasach!