Luzy w mozo groove q

rapmen
Kontakt:

Luzy w mozo groove q

Post autor: rapmen »

Kupilem niedawno amortyzatro mozo groove q. Troche go stuningowalem tzn wlozylem 2 sprezyna do niego. CO sprawilo ze stal sie twardszy. NO ale nie o to mi chodzi. Od kiedy kupilem amortyzator mam luzy w nim przy uszczelkach. Jak je zlikwidowac? Strasznie denerwuje bo praktycznie nowy sprzet i juz ma luzy :/
^_^
Kontakt:

Post autor: ^_^ »

To po co tuningujesz go ???? przecierz jest nowy ? wyciagnija te jedne sprezyny co wsadziles to niebedziesz mial luzów lub idz z nim do serwisu.
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

a jednak, i po co ci to było,dużo amortyzatorów tak konczy przez to że ich właściciele chcą go "ulepszyć", biegnij do serwisu i powiedz że samo sie tak zrobiło.
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
Olek_Drag
Kontakt:

Post autor: Olek_Drag »

Nie prawda mozo i tak dostaje luzow !! Niezaleznie czy cos przy nim zrobisz czy nie !! Zapewne rapmen masz luzy tylko na lewej ladze tam gdzie normlanie jest sprzyna?? Jezli tak to sciagnij dolne lagi (to czernowe :P) to zrozumiesz czemu masz luzy :] Jak masz jakies pytania to pisz moje gg:3630628 :] Albo pisz na forum :]
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

hehehe tera sie ciesze że nie kupiłem MoZo :P
ODPOWIEDZ