Easton Havoc - gdzie?
Easton Havoc - gdzie?
Heja,
może ktoś z was się orientuje gdzie mają w sklepie na stanie kierę Easton Havoc, wnios 30mm w kolorze czarnym? Szukam i szukam i nigdzie nie mogę w PL znaleźć a akurat ma idealne kąty jakie mi podchodzą i niewygórowaną cenę..
Pozdro!
może ktoś z was się orientuje gdzie mają w sklepie na stanie kierę Easton Havoc, wnios 30mm w kolorze czarnym? Szukam i szukam i nigdzie nie mogę w PL znaleźć a akurat ma idealne kąty jakie mi podchodzą i niewygórowaną cenę..
Pozdro!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KFP ale Race Face Atlas FR też się gnie, Dartmoor NItro też się gnie, a o Paco już nie wspomne. Tyle miałem w rękach, więc tyle wiem.
Wszystkie lekkie i szerokie kierownice będą się giąć, taka dodatkowa amortyzacja
Na sczęście wraca do swojej postaci, oczywiście dopóki dobrze nie przydzwonisz w drzewo :P
Wszystkie lekkie i szerokie kierownice będą się giąć, taka dodatkowa amortyzacja

-
- Kontakt:
AdiFreerider pisze:KFP ale Race Face Atlas FR też się gnie, Dartmoor NItro też się gnie, a o Paco już nie wspomne. Tyle miałem w rękach, więc tyle wiem.
Wszystkie lekkie i szerokie kierownice będą się giąć, taka dodatkowa amortyzacjaNa sczęście wraca do swojej postaci, oczywiście dopóki dobrze nie przydzwonisz w drzewo :P
ALbo ciagle na drzewach lądujesz albo masz mega pecha bo wieszosc tych kier sie nie gnie. Żadna dodatkowa amortyzacja tylko alu 7075 nie jest szczególnie plastyczne (lub jak wolisz prawie wcale nie jest). Nie wiem co z kierami robisz ale w sezonie widziałem moze 3 zgiete kiery, wszystkie to spanki, ktore sa z tego znane.
-
- Kontakt:
Sunline w ogole jest z 7075? Kiedys to było to ale to wspolny katalog z nuke(a mieli wtedy 6061 jak sunline było na topie) , a na szeroka to slaby materiałACextreme pisze:Brałbym Sunline z miejsca, lecz obecnie mam seryjną Konę 780mm i po chwilowej jeździe na Sunline 762mm miałem wrażenie, że to 600mm jest.... i pisze to ktoś, kto jeździł na 680mm twierdząc, że "to jest to"
Autor nie podał budżetu, więc wrzucę swoje marzenie
800mm i 225g <3
http://www.enve.com/handlebars/mtb.aspx

http://www.enve.com/handlebars/mtb.aspx

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
o Renthalu słyszałem same dobre rzeczy, ale niestety nie miałem okazji jej przetestować.magicracerx pisze:Renthal Fatbar, klasyka gatunku.
Widzę Spaced, że wyjątkowo mnie nie lubisz. Wszystkie podane przeze mnie kierownice jak złapiesz na samych końcach i będzie dociskał do ziemii, tak jakbyś chciał ugiąć amortyzator to się wyginają. Nie chodzi mi o to, że są plastyczne, tylko elastyczne.Spaced pisze:ALbo ciagle na drzewach lądujesz albo masz mega pecha bo wieszosc tych kier sie nie gnie. Żadna dodatkowa amortyzacja tylko alu 7075 nie jest szczególnie plastyczne (lub jak wolisz prawie wcale nie jest). Nie wiem co z kierami robisz ale w sezonie widziałem moze 3 zgiete kiery, wszystkie to spanki, ktore sa z tego znane.
Kierownica Easton Havoc zrobiona jest z "ichniejszego" aluminium EASTON 7050.
Spanka mają to do siebie, że jak się wygną to już nie wracają

Re: Easton Havoc - gdzie?
A może jakiś truvativ z alu 7tys??
Sunline V1 (aluminium 7075-T6) są na hydronsport
CENA PROMOCYJNA: 207,20 zł
Sunline V1 (aluminium 7075-T6) są na hydronsport
CENA PROMOCYJNA: 207,20 zł
- Załączniki
-
- holz wc.jpg (9.1 KiB) Przejrzano 1660 razy
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
truvativa nie chce, ani zadnych darmoorow, octane one czy innych deity!
ktos cos moze powiedziec na temat: http://www.rowerowy.com/czesci/kierowni ... boy_dh_bob ?
ktos cos moze powiedziec na temat: http://www.rowerowy.com/czesci/kierowni ... boy_dh_bob ?