KTM Aphex 2010 Wybór dampera do 700zł
KTM Aphex 2010 Wybór dampera do 700zł
Witam czekam właśnie na nową ramkę, pierwszy raz będę miał do czynienia z tą konstrukcją i będę potrzebował dampera w dł 241mm x 76mm pytanie moje jaki będzie fajnie działał w tej konstrukcji?
Zastanawiam się nad:
RS Vivid 5.1 cena po zniżkach nowego 624zł bez sprężyny
Revox Pro 2011 około 700-750zł
Marzocchi Rocco WC 550zł
fox dhx rc2 za 800zł
ewentualnie czekam na inne propozycje i fajnie było by usłyszeć opinię osoby która na takiej ramce śmiga
Zastanawiam się nad:
RS Vivid 5.1 cena po zniżkach nowego 624zł bez sprężyny
Revox Pro 2011 około 700-750zł
Marzocchi Rocco WC 550zł
fox dhx rc2 za 800zł
ewentualnie czekam na inne propozycje i fajnie było by usłyszeć opinię osoby która na takiej ramce śmiga
No ride... No Life...
Rc2 to fajny damper ale moim zdaniem nie w tej cenie. Jest tak progresywny że można spokojnie obejść się brakiem bottom outa i jednej kompresji, ale moim zdaniem nie warto za tą cenę. Na wiosnę kupiłem taniej nowego rc4.
rafimax Brałbym chyba vivida, będziesz miał na niego jakby co gwarancję i największe prawdopodobieństwo że trafisz na pasujące do ramy zaworowanie.
Odkąd kupiłem 2 hlr'y które jeżdzą w moim i Cesiowym flatline to nie widziałem żadnego, normalnie ten damper kosztuje 400 funtów, może być ciężko.EZrider pisze:DSP Dueler/Vector HLR - kupisz je w tej cenie, niekoniecznie w Polsce.
rafimax Brałbym chyba vivida, będziesz miał na niego jakby co gwarancję i największe prawdopodobieństwo że trafisz na pasujące do ramy zaworowanie.
-
- Kontakt:
Roco WC mialem dwa razy, damper mi kompletnie nie lezal, przez moment zalowalem nawet ze nie zostawilem starego swingera6.
Teraz mam dhx5.0 i naprawde fajnie ten damper dziala.
Roco tst r, tez mialem i jakos nie wiem czemu ale ten damper zdecydowanie bardziej mi lezal od wersji wc, wiekszy zakres regulacji.
Teraz mam dhx5.0 i naprawde fajnie ten damper dziala.
Roco tst r, tez mialem i jakos nie wiem czemu ale ten damper zdecydowanie bardziej mi lezal od wersji wc, wiekszy zakres regulacji.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM