Andreu Lacondeguy w YT Industries
Biorac pod uwage plotki o ilosci sprzedanych rowerow innych firm to wlasnie nie. Norco rocznie podobno 8 tys w niemczech rowerów sprzedaje i to wszystkich. DH to malutki %.aenim pisze:więc ilość wydaje się prawdopodobna
Swoja droga znajomy jak zaraz po rozpoczeciu akcji zamawial mial numer niecale 300 mniej od Ciebie wiec raczej w momencie rozpoczecia w zerowym czasie nikt 7 tys rowerow nie zamówił

-
- Kontakt:
Tak, w PL są chyba 3szt, ja wiem o jednej oprócz mojej tylko. Nie długo pochwalę się na forum, ale pierwsze wrażenie po teście zawieszenia to duża progresywność. Mimo długiego, liniowego dampera rower nadal rwie się do góry
Detale miazga, każda pierdoła dopracowana ale to było widać na zdjęciach. Rama sprawia wrażenie pancernej, i jest bardzo niska jak nowe demo, wagowo też raczej podobnie. Bardzo fajne z tego zestawu są też koła, gdyż za zwłokę YT zamiast standard deemaxów, zaoferował Deemax Ultimate w wersji LE czyli koloru silver. Świetnie wyglądają i są niepowtarzalne. Ja jestem very happy, bo zostawiając rower na moich kołach wyszedł mnie tyle, za ile gorszej klasy używkę można kupić innych firm 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mógłbyś to rozwinąć?troyo pisze:Dosc odwazny krok biorac pod uwage fakt ze ich alu ramy z zeszlego roku sie sypaly a duzo ich raczej nie bylo.
Z tego co ja pamiętam, to sypał się wahacz w ich pierwszym roczniku http://www.pinkbike.com/photo/5826650/ ( nie zeszłorocznym http://www.pinkbike.com/photo/6691809/ ), i wszystko było robione z gwarancji. A na pierwszy rzut oka widać że nie są to te same konstrukcje.
Karbonowa ramka wygląda nieziemsko, jaram się w opór... ciekawe czy znowu będzie promocja na kosmiczny set z 888...