Z gory dziekuje i przepraszam za spam

Z doświadczenia wiem że wielkich różnic w htkach nie ma. Jeśli chciałbym naprawdę coś mega to bym do darksidezoo napisał o model War full custom xD. Dużo lepsza opcja niż ta sama kasa na NS Surge. A takto drag/under/cocaina.Th3Maniac pisze:Nie prosilem o opinie na czym sie lepiej naucze a na czym gorzejprosilem o podanie mi dobrych i tanich ram ht.
Gadanie. Sam zaczalem od fulla, sporo moich znajomych podobnie. Nikomu nic sie nie stało. Po prostu kolega musi jezdzic i próbowac was gonic. Jak nie chce to nie pomoze mu sztywniak, pieniadze czy rażenie prądem. Nie wiem skąd ten mit sie wział? Tak sztywniak wyrabia troche techniki ale ta idea, ze full robi z człowieka zwłoki trzymajce sie kierownicy jest bez sensu. Jak zaczęło sie od fulla i ma sie mozliwosci z niego korzystac ,a nie jezdzic po miescie to nie widze sensu w zmienia na ht na siłe.Krzyś pisze:
Spaced niestety kolega nie jest Gwinem i nie jest w stanie ogarnąć czegoś takiego jak chociażby praca nogami podczas zjazdu, tylko bazuje na tym co zrobi za niego zawiecha. Próbuje nauczyć się tego od kilku miesięcy i efektów jakoś specjalnie nie widać, więc wg mnie całkiem dobrym pomysłem jest zainwestowanie w sztywniaka, który go zmusi do jakiejś pracy nogami, skoro nie da się po dobroci. Pomijając sam fakt tego, że na sztywniaku łatwiej będzie mu się nauczyć również wielu innych rzeczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości