Haki do surge'a
-
- Kontakt:
Haki do surge'a
Panie, Panowie proszę o pomoc. Nigdzie nie mogę znaleźć haków do ns surge z 2011 roku. Na rowerowy.com nie ma żadnych a w innych sklepach jakie znam wcale nie są sprzedawane. Może wy wiecie gdzie je mogę znaleźć?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: haki do surge'a
myślałem że nie mają bo nie mają na stronce, zobaczymy już napisałem.
-
- Kontakt:
Re: Haki do surge'a
no i nikt nie ma. Nie macie w głowie jakiś sklepów gdzie mogą być ?
rowerowy.com 7anna odpisza na 100% ja nie bede sie pytal za ciebie o takei głupoty
mialem bardzo duzo komponetow ns;a od 09 do tej pory moze sie gdzies znajda, napisze jak beda a ty napisz do tych sklepow..
mialem bardzo duzo komponetow ns;a od 09 do tej pory moze sie gdzies znajda, napisze jak beda a ty napisz do tych sklepow..
-
- Kontakt:
odpisałem ale w 7anna po nowym roku a w rowerowym w 2 połowie grudnia. Poszukam, popytam ludzi a może wy macie ?
a na rowerowy.com się pytałeś?(http://www.rowerowy.com/akcesoria/haki_ ... _surge2011)
-
- Kontakt:
Cienko widzę całą sprawę.
Ja szukałem haka od strony przerzutki do Surge 2010 na przełomie maja i czerwca - zero szans - Wykonałem masę telefonów i obdzwoniłem chyba wszystkie możliwe miejsca. W 7anna miały być za 3 tygodnie
- w środku sezonu.
Tam są haki "3 wymiarowe" - nie wytniesz z płaskiego kawałka blachy. Chciałem wyciąć laserowo - cena 120-150 za szt. Frezowanie 70-100zł. I najlepiej, żebym przyszedł z gotowym rysunkiem z CAD-a.
Dobrze, że ojciec i brat są ślusarzami - dorobiłem stalowy - prawdziwy "hand made"
. Najpierw spawanie 2 płaskowników potem wiercenie i pilnik ręczny. Dobrze, że połamanego nie wywaliłem i miałem jako taki wzór.
Jutro zapodam foto.
Ja szukałem haka od strony przerzutki do Surge 2010 na przełomie maja i czerwca - zero szans - Wykonałem masę telefonów i obdzwoniłem chyba wszystkie możliwe miejsca. W 7anna miały być za 3 tygodnie

Tam są haki "3 wymiarowe" - nie wytniesz z płaskiego kawałka blachy. Chciałem wyciąć laserowo - cena 120-150 za szt. Frezowanie 70-100zł. I najlepiej, żebym przyszedł z gotowym rysunkiem z CAD-a.
Dobrze, że ojciec i brat są ślusarzami - dorobiłem stalowy - prawdziwy "hand made"

Jutro zapodam foto.
tikk
-
- Kontakt:
spoko, czekam. Może ktoś ma haki na zbyciu!! Jak nie to dostawa w rowerowy.com ma być w 2 połowie grudnia najwyżej zaczekam