Pedały 26 (twenty6) gdzie kupić?
Pedały 26 (twenty6) gdzie kupić?
Cześć,
chciałbym kupić pedały twenty6, czy wie ktoś, kto sprowadziłby mi takie, ewentualnie gdzie można dostać je tanio w Europie? Potrzebuję też sprowadzić kilka rzeczy ze stanów, może któryś z forumowiczów ma taką możliwość?:)
Z góry dzięki,
Pozdrawiam
chciałbym kupić pedały twenty6, czy wie ktoś, kto sprowadziłby mi takie, ewentualnie gdzie można dostać je tanio w Europie? Potrzebuję też sprowadzić kilka rzeczy ze stanów, może któryś z forumowiczów ma taką możliwość?:)
Z góry dzięki,
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
To w ogóle mieli je w Totalbikes ? Pisałem na PW oraz maila i nie dostałem nawet odp. Co to znaczy tanio,skoro one są mega drogie nawet w najtańszej wersji ?
Może coś innego sobie weź - jakieś Point One Racing,Straitline'y ?

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Tanio to znaczy żeby z wysyłką było mniej niż 700zł, bo ciężko je załatwić
Mieli je w total-bikes, ale zrezygnowali z dystrybucji z powodu słabego kontaktu z producentem
A jaki jest koszt tych Point One ? Mianowicie zależało mi na 26 prerunner srebrnych z kolorowymi pinami, ale jeżeli znacie jakieś bardzo ciekawe i wizjonerskie pedały innej firmy to bardzo proszę o propozycje
Bardzo by mi zależało oprócz tego żeby były srebrne i żeby miały części wymienne, jakby się coś zepsuło, bo mają być na parę lat