Nuke Proof Scalp
nie wszystkie, są też takie które walą w innych miejscach.off_road pisze:teraz będzie opinia ze wszystkie walą pod główką
Sam swego czasu byłem mocno najarany na summuma, teraz gdybym miał wybierać, kupiłbym legenda, turnera dhr albo np. właśnie scalpa. Jednak wole mieć rower z brzydkich rur, jak od ogrzewania centralnego, ale jednak bez wgniotów czy pęknięć. Zapewne ktoś zaraz mnie tu bedzie hejtować, ja sugeruje kupić sobie summuma/sessiona/glory pojezdzić sezon, dwa i wtedy będziecie wiedzieć o czym mówie. To są naprawde dobre rowery ale nie dla ludzi którzy chcą mieć sprzęt na lata.
Jedyne co moge powiedzieć o scalpie to że na żywo wygląda lepiej niż na fotkach i że będzie łapał mniej wgniotów od wyżej wymienionej trójcy.
diesel2117 cicho bo zaraz kosmiczny zrobi zjazd, że jesteś polaczkiem i walisz w kakao lofciany sklep tymi rabatami dla każdego.
A Scalp to jest zjazdówka czystej krwi, nic innego się na tym nie da robić - weź to pod uwagę że tożsamości tej ramie innym konfigiem nie zmienisz, tak jak to niektóre zjazdówki są przechrzczone.
A Scalp to jest zjazdówka czystej krwi, nic innego się na tym nie da robić - weź to pod uwagę że tożsamości tej ramie innym konfigiem nie zmienisz, tak jak to niektóre zjazdówki są przechrzczone.
Co do summuma daleko nie trzeba szukać http://free33dh.pinkbike.com/album/Broken-SUMMUM/ ale czy kilka pękniętych coś zmienia? Osobiście jakbym miał kupować ramę to bym się nawet nie interesował jedną czy dwoma fotkami, wszystko można zepsuć.
diesel2117 Kolega też robił setki zamówień na różne adresy to zaczęli się czepiać.
diesel2117 Kolega też robił setki zamówień na różne adresy to zaczęli się czepiać.
Jeśli chodzi o wgnioty to ja na mojej ramie mam 3, a mój klocek waży chyba tyle co dwa mondrakery. Tu nie ma zasady ciężki, brzydki / niezniszczalny.Smietana pisze:ednak wole mieć rower z brzydkich rur, jak od ogrzewania centralnego, ale jednak bez wgniotów czy pęknięć.
-
- Kontakt:
Jakie są różnice między scalpem 2011 i 2012?
Jest to ta sama rama co w 2011 czy coś zmienili? Bo jednak płacić ~400 funtów za nowszy rocznik jest bez sensu, może mi ktoś dać odpowiedź? ; )
Jest to ta sama rama co w 2011 czy coś zmienili? Bo jednak płacić ~400 funtów za nowszy rocznik jest bez sensu, może mi ktoś dać odpowiedź? ; )
http://marcin4.pinkbike.com/ PINKBIKE