zamiast oleju shimano kup popularny LHM (+) w motoryzacyjnym (okolo 20zl za 1l) - działa tak samo.off_road pisze:poza olejem shimano i jedna strzykawka z rurka nic
Niby sie traci gwarę, ale zawsze możesz przed reklamacją dokładnie go zlać

Znowu chwalisz to co masz, dużo racji też masz ale... Wg mnie Saint jest zajebistym heblem aczkolwiek Code 2011 są technologicznie bardziej zaawansowane od Sainta, szkoda że tak mało osób je ma i te opinie nie są miarodajne.Spaced pisze:Tylko Saint. Bezproblemowy hebel totalnie.
Mają inne oleje przecież.Yncy pisze:Skłaniam się ku shimano/hayes ze względu na olej (mam kupione 0,5 l już).
nie.Yncy pisze:Prędzej czy później wymiana tarcz i tu pytanie : Czy nie uszkodzę w jakiś sposób nowego hamulca na starej tarczy (tektro 203 mm) ?
Byłoby dziwne jakbym nie kupował tego co uwazam za najlepszeCubus5 pisze:Znowu chwalisz to co masz, dużo racji też masz ale... Wg mnie Saint jest zajebistym heblem aczkolwiek Code 2011 są technologicznie bardziej zaawansowane od Sainta, szkoda że tak mało osób je ma i te opinie nie są miarodajne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości