Link: http://www.mtb-forum.it/esclusiva-nuove ... dhy-e-fry/

EDDIE pisze:btw. nie wyobrażam sobie żeby ktoś w Polsce kupił nie elo ramę (jak Spec, Trek, Mondraker czy Giant) za 10 000pln).
To że jest coś masowe, powszechne od razu musi być złe? Komuś się podoba, jest sprawdzone i dostępne - jak dla mnie cud kapitalizmu, chce to mam, nie to szukam dalej. A nie, kombinować jak koń pod górę, żeby tylko się wyróżniać, chcesz się bawić? Ok, niektórzy wolą zabawki z półki - jak klocki lego - nikt na nie nie narzeka, a wręcz wielbią, bo są świetne i dostępne.EDDIE pisze:btw. nie wyobrażam sobie żeby ktoś w Polsce kupił nie elo ramę (jak Spec, Trek, Mondraker czy Giant) za 10 000pln).
SegatiV pisze: To że jest coś masowe, powszechne od razu musi być złe? Komuś się podoba, jest sprawdzone i dostępne - jak dla mnie cud kapitalizmu, chce to mam, nie to szukam dalej. A nie, kombinować jak koń pod górę, żeby tylko się wyróżniać, chcesz się bawić? Ok, niektórzy wolą zabawki z półki - jak klocki lego - nikt na nie nie narzeka, a wręcz wielbią, bo są świetne i dostępne.
Cały rower dla samego siedzenia? Bardzo musi Ci się podobać... :PXxUzixX pisze:To w takim razie to siedzenie jest bardzo ładne i jestem skłonny go kupić
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości