Mój głos także leci na "naszą" fotkę. Ta z Chin do mnie nie przemawia. Co prawda mój faworyt od początku był całkiem inny - jeden z tych z prawej strony.
Powodzenia w finale i gratuluje autorowi znakomitego zdjęcia i dojścia tak daleko.
A tak na prawdę gdyby tam były wasze zdjęcia chcielibyście żeby wszyscy na nie głosowali chociaż są lepsze,pomóżmy chłopakowi wygrać to demo,później będziecie gadać szkoda że nie wygrał a sami się do jego wygranej nie przyczyniliście.
Nawet jakby nie było flagi Polski to możliwe że inaczej bym nie głosował, jak ktoś wspomniał zdjęcie z Gobi robi fajne pierwsze wrażenie, a każde kolejny raz wydaje się coraz słabsze.
Ogólnie to klimat rodzimej foty zasługuje na wygraną.
Jak jesteśmy przy PODach to polecam przejrzeć pierwsze strony z POD Obecnie lepsze foty zrobimy kalkulatorem I te sprzęty z przed blisko 8 lat jest klimat!
mysticar pisze:Wygra bo jest zwyczajnie lepsze. Fajna akcja + piękna sceneria.
No wiesz , jak dla mnie to wygląda jak seryjna tapeta z Visty + postac rowerzysty klejona w paincie . Fota z Wisly wymagała pewnego zbiegu okoliczności i szczęscia a Gobi to walnięta fota podczas jednego z 365 zachodów w roku ( takich samych )