Sprzedam pitbula 14 cali blyskawica nowy projekt (haków takie jak w DM freeride 2) kolor błyskawica nowesia... gwarancja.. I mam drop offa 1 2004, tektro IO tyl , kola vuelty excalibour DH z piastami 475 i szprychami DT champmail jazon12@wp.pl gg:1791130
dc ty kur*a ****** forum jest po to by rozmawiac o rowerach a gielda od tego by je sprzedawac/kupowac ... po prostu juz nie moge wytrzymac... normalnie leje cieplym na takich jak ty ale musisz w kazdym temacie zbluzgac kogos kto ma racje a sorry winetou ale ty jej chyba nie miales jeszcze nigdy o ile dobrze ogladam forum.. stary jak masz sie tak wypowiadac to po prostu przestan... wiem ze na forum moze siedziec i wypowiadac sie kto chce ale z sensem !!!!!
[quote="Jay"]dc ty kur*a ****** forum jest po to by rozmawiac o rowerach a gielda od tego by je sprzedawac/kupowac ... po prostu juz nie moge wytrzymac... normalnie leje cieplym na takich jak ty ale musisz w kazdym temacie zbluzgac kogos kto ma racje a sorry winetou ale ty jej chyba nie miales jeszcze nigdy o ile dobrze ogladam forum.. stary jak masz sie tak wypowiadac to po prostu przestan... wiem ze na forum moze siedziec i wypowiadac sie kto chce ale z sensem !!!!![/quote]
Wiecie co ciagnijcie moj ***... tyle mma wam do poiwedzenia stalo sie cos przeczytales wyjdz jak ci sie nie podoba i zjedz szlam z dupy goryla fjucie!!