Ludzie co mają +/- 30 lat
Heh, nie zrozumcie źle tej intencji. Chodziło o to, że dla wielu regularnie pracujących nie wchodzi w grę wypad po południu na 2 godz. na bika (człowiek jest wyj**** po pracy a jeszcze czasem trzeba zrobić zakupy, czasami zająć się bachorem itp) i w tygodniu rower raczej odpada.
Jedyną możliwością jest weekend a wtedy to już wyprawa (i spore przedsięwzięcie logistyczne) :] A jak napisał bartboy co poniektórzy nie mają kondycji i na dodatek niemile widzane są kontuzje, bo w poniedzialek znowu do roboty...
Młodzi i tak po szkole się spotkykają w grupie i jeżdżą pół dnia a nam już wiele czasu na to nie zostaje.
Ta inicjatywa jest skierowana do "wiekowych" w uwagi na utrudniony w tygodniu dostęp do bika a jeżdżenie samemu (zwłaszcza ci co odstają kondycyjnie od juniorów) nie należy do rzeczy fajnych. Chodzi o to żeby wyciągnąć "emerytów" :) na przejażdżkę i zorganizować to w odpowiedni sposób. Ot co.
Jedyną możliwością jest weekend a wtedy to już wyprawa (i spore przedsięwzięcie logistyczne) :] A jak napisał bartboy co poniektórzy nie mają kondycji i na dodatek niemile widzane są kontuzje, bo w poniedzialek znowu do roboty...
Młodzi i tak po szkole się spotkykają w grupie i jeżdżą pół dnia a nam już wiele czasu na to nie zostaje.
Ta inicjatywa jest skierowana do "wiekowych" w uwagi na utrudniony w tygodniu dostęp do bika a jeżdżenie samemu (zwłaszcza ci co odstają kondycyjnie od juniorów) nie należy do rzeczy fajnych. Chodzi o to żeby wyciągnąć "emerytów" :) na przejażdżkę i zorganizować to w odpowiedni sposób. Ot co.
powiniście sie cieszyć że na forum sa ludzie w takim wieku bo oni napewno już troche maja przejeżdzone na rowerach i maja większe doswiadczenie w niektórych sprawach niz 12-16 letnie osobniki które często pisza na forum jakies głupoty,
wole opinie osoby która ma jakies doswiadczenie niz dzieciaka który naczytał sia katalogów jakis opini innych dzieciaków na forum i uważa że wszystko wie,
mogło by tylko wiecej zawodników siedzeć na tej stronce bo to oni tak naprawde powarznie testuja sprzęt
wole opinie osoby która ma jakies doswiadczenie niz dzieciaka który naczytał sia katalogów jakis opini innych dzieciaków na forum i uważa że wszystko wie,
mogło by tylko wiecej zawodników siedzeć na tej stronce bo to oni tak naprawde powarznie testuja sprzęt
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
15-16-17 pazdziernika mowicie.... hmmm... bardzo fajny pomysl.
Ciekawe tylko, czy uda sie to zorganizowac, bo, jak zauwazyliscie, roznie to bywa ;)
Termin dla nas troszke nie tego, ale ja i s-mario postaramy sie dotrzec. Warunek jest w sumie jeden - musza dojechac nasze nowe amory. I chyba wolelibysmy Szczyrk (ze wzgledow organizacyjnych).
Jakby co to gg 3345747
Ciekawe tylko, czy uda sie to zorganizowac, bo, jak zauwazyliscie, roznie to bywa ;)
Termin dla nas troszke nie tego, ale ja i s-mario postaramy sie dotrzec. Warunek jest w sumie jeden - musza dojechac nasze nowe amory. I chyba wolelibysmy Szczyrk (ze wzgledow organizacyjnych).
Jakby co to gg 3345747
Pomysł wpadł nam do głowy bo bart ma mieć wreszcie bagażnik żeby przewieźć sprzęta i wpada do mnie na chatę, ale stwierdziliśmy, że możnaby więcej luda zwołać i byłoby jeszcze lepiej.
mieliśmy jechać na chełm do myślenic lub na skrzyczne
jak będzie więcej chętnych to będę załatwiał transita (dostawczaka - nie przeszklony) na transport rowerków z krakowa na miejsce wypadu, bo jak wiadomo z bagażnikami na takie biki jest problem. niestety do transita wchodzą 3 osoby więc reszta musiałaby się ugnieść do innego autka
mieliśmy jechać na chełm do myślenic lub na skrzyczne
jak będzie więcej chętnych to będę załatwiał transita (dostawczaka - nie przeszklony) na transport rowerków z krakowa na miejsce wypadu, bo jak wiadomo z bagażnikami na takie biki jest problem. niestety do transita wchodzą 3 osoby więc reszta musiałaby się ugnieść do innego autka
-
- Kontakt:
I co to wszyscy ?
brak zezwolenia od Najbliższej ?
jeśli dobrze liczę to zgłosiło się 2-ch - BUBA & S-MARIO + KorreS i Ja
no to jest nas 4-rech
nieźle,
czasu do 16-nastego jeszcze trochę zostało
może ktoś więcej ?
ja będę jechał z Wawki
mam wolne 2 - miejsca
jest jeden warunek - musicie mieć swój bagaznik pod rower
baze mam
czekamy na więcej
brak zezwolenia od Najbliższej ?
jeśli dobrze liczę to zgłosiło się 2-ch - BUBA & S-MARIO + KorreS i Ja
no to jest nas 4-rech
nieźle,
czasu do 16-nastego jeszcze trochę zostało
może ktoś więcej ?
ja będę jechał z Wawki
mam wolne 2 - miejsca
jest jeden warunek - musicie mieć swój bagaznik pod rower
baze mam
czekamy na więcej
-
- Kontakt:
no dobra, ponieważ zostało kilka dni do weekendu, to ustalmy fakty:
1. jedziemy do Szczyrku
2. będziemy tam w piątek wieczorem, z opcją imprezki, czy jedziemy od razu w sobotę rano - prosto na wyciąg ?, a zostajemy do niedzieli
3. co z noclegami ? - czy ma ktoś namiary na jakiś pensjon, /ja chcę 1 miejsce - i zapisuję się na nie od razu/
4. gdzie i o której spotykamy się ze wszystkimi innymi, którzy zechcą dojechać na miejsce ...
ja bedę jechał z Wrocka nie z Wawy, wię mogę zabrać 1, 2 osoby - jest jeden warunek - jak pisałem, musi mieć bagażnik na rower - baza jest, no i tyle
czekam na info
a co do pogody - hmmm
na onetpogoda - zapowiadają opady
i co z tego ?
myślę że jedziemy
trzeba zadecydować do środy
pozdraiwam
1. jedziemy do Szczyrku
2. będziemy tam w piątek wieczorem, z opcją imprezki, czy jedziemy od razu w sobotę rano - prosto na wyciąg ?, a zostajemy do niedzieli
3. co z noclegami ? - czy ma ktoś namiary na jakiś pensjon, /ja chcę 1 miejsce - i zapisuję się na nie od razu/
4. gdzie i o której spotykamy się ze wszystkimi innymi, którzy zechcą dojechać na miejsce ...
ja bedę jechał z Wrocka nie z Wawy, wię mogę zabrać 1, 2 osoby - jest jeden warunek - jak pisałem, musi mieć bagażnik na rower - baza jest, no i tyle
czekam na info
a co do pogody - hmmm
na onetpogoda - zapowiadają opady
i co z tego ?
myślę że jedziemy
trzeba zadecydować do środy
pozdraiwam
Bart, jestem na GG jakby co.
ad.1 zgadzam się
ad2. ja wolałbym w sobotę rano (ze wzgl. na noclegowanie - opcjonalny brak nadmiaru zbędnej gotówki)
ad3. jak w ad2.
ad.4 proponuję zbiórkę w Czyrnej pod wyciągiem
co do pogody to byleby nie lało chociaż zapowiada się że będzie dość zimno ale prawdziwym HardCorowcom to przecież nie przeszkadza... :)
ad.1 zgadzam się
ad2. ja wolałbym w sobotę rano (ze wzgl. na noclegowanie - opcjonalny brak nadmiaru zbędnej gotówki)
ad3. jak w ad2.
ad.4 proponuję zbiórkę w Czyrnej pod wyciągiem
co do pogody to byleby nie lało chociaż zapowiada się że będzie dość zimno ale prawdziwym HardCorowcom to przecież nie przeszkadza... :)