MP 2012 Zawoja na Freecaster.tv

ravfr
Kontakt:

MP 2012 Zawoja na Freecaster.tv

Post autor: ravfr »

Cytując Rafała Wypióra z Frower Power:
"Jako się rzekło w innym przepoczwarzeniu i nie ma co tego dłużej ukrywać, choćby się z nas później śmiać zazdrośnicy mieli i w satysfakcji sprośnej pławić, gdyby natenczas przyszło nam odszczekać słowa tu wypowiedziane: będą miały Mistrzostwa Polski oprawę godną złotych godów albo też szczeźniemy. Drobiąc ślimaka tempem, zawszeć to jednak bliżej celu, coraz to realniejszym jawi się zamysł kamerowania konkurów danhilowych od najsamiusieńkiego początku na wierchuszku Mosornego Gronia aż po kraniec tej męki u stóp zgryźliwych i zrzędliwych wodzirejów i kablami transportowania obrazów ruchomych na wielkie prześcieradło ze szkła płynącego, zawieszonego, jakby to jakie kino objazdowe było, dla uciechy gawiedzi, przyglądającej się cyklistom albo ufoludom, kto ich tam wie, a nawet w kosmos posyłania, nie ufoludów, rzecz jasna, ale ich hologramów, gdzie szputniki nazad je na ziemie spuszczą i w komputerach personalnych rozpakują z paketów zaadresowanych przez Frower Power, z dopiskiem: freecaster.tv."
Dla mniej wprawnych w staropolszczyźnie : rela na freecasterze i telebim na zawodach . Jak widać chcieć to móc.
PS. Z ostatniej chwili: w języku notatki Rafała będzie prowadzona konfenansjerka na zawodach ... ;)
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

:shock: Ale czad :D mamo mamo bede w TV :D
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

Wszystko fajne, ale ten styl wypowiedzi robi się już nieco męczący ;) , generalnei świetna wiadomość
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

Świetna wiadomość, ciekawe ile kamer uda mu się załatwić.
Myślę, że sam fakt relacji przez freecastera przyciągnie ludzi na zawody.

Co do tekstu Rafała Wypióra, toż to grafomania w najczystszej postaci!
quilong
Kontakt:

Osobiście mogę tylko zasugerować o rzetelny i normalny komentarz, dodatkowo wyjaśniający pewne kwestie związane z dh oraz rozmowy z zawodnikami, tak aby zainteresować też przypadkowych widzów, a nie "wyłączyć" po 5 min słuchania. Oczywiście napisze jeszcze raz, świetna sprawa z tymi kamerami i ekranem!
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

Będzie looooooooooooooooooooooook at the time ? :D
Rafał Wypiór
Kontakt:

Re: MP 2012 Zawoja na Freecaster.tv

Post autor: Rafał Wypiór »

A propos konferansjerki, potwierdzam, że wraz z Rudym przymierzamy się do wspólnego komentowania zawodów w Zawoi i chcielibyśmy zrealizować m.in. te cele, o których mowa powyżej, czyli przybliżyć dh niezorientowanemu obserwatorowi, zaciekawić, porwać, urządzić fetę, w trakcie której zabawę będą mieli i zawodnicy i kibice. Inaczej bym się nie pchał do mikrofonu, tylko na start :-P Czy nam się to uda, zależy przede wszystkim od nas (dlatego m.in. nabyłem wszystkie relacje WC 2011 z freecastera z konferansjerką Roba Warnera ;-), a pomoże nam w tym ów telebim. Pomożecie nam w tym także Wy, startujący zawodnicy, dostarczając nam materiału o sobie, który w trakcie Waszego przejazdu przybliży publiczności Waszą sylwetkę. Dlatego proszę wszystkich tych, którzy nastawiają się na start w MP o przesłanie na adres rafal.wypior@frowerpower.com krótkiej notki o sobie, zawierającej informacje, z którymi chcielibyście się podzielić publicznie na mecie ;-) Może się Wam to wydać niedorzeczne, ale prowadząc Puchar Skrzata głównie bazowałem na znajomości każdego zawodnika i okraszałem jego przejazd informacjami dotyczącymi jego osoby. Oczywiście jest pewna grupa zawodników, ktorych nie trzeba przedstawiać, ale zdecydowana większość pozostaje anonimowa i nie zmieni tego studiowanie wyników z ostatnich dziesięciu sezonów. Więc kolarze do piór.
Ps.
Na tym forum i w ogóle na kanwie cytowanego tekstu, który pozbawiony był ambicji literackich, nie będę odpierał zarzutów o grafomanię, aczkolwiek szczerze się ubawiłem spotykając się z takim zarzutem właśnie tutaj.
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

No to elegancko się zapowiada, bardzo ciekawa sprawa i super inicjatywa :)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Gratsy chłopaki. Rafał nie dawaj sie narzekaniu na forum. Dobra nawijka w wersji live zawsze sie przydaje.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Zapowiada się super. Jestem ciekaw efektu , bo jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić tego w polskich realiach :)

Powodzenia !
quilong
Kontakt:

Spaced tylko żeby to nie był przerost formy nad treścią, mówienie w czasie zawodów w formie pierwszego posta będzie tragiczne, co innego luźne poczucie humoru, ale moim zdaniem nie powinno się przesadzać(żeby nie było za bardzo "elo"). Pomysł z przedstawianiem zawodników jest świetny.
ravfr
Kontakt:

quilong pisze:Spaced tylko żeby to nie był przerost formy nad treścią, mówienie w czasie zawodów w formie pierwszego posta będzie tragiczne, co innego luźne poczucie humoru, ale moim zdaniem nie powinno się przesadzać(żeby nie było za bardzo "elo")
Bogurodzicowanie jest cooool , Ziomuś :mrgreen: .

Ciekawe czy ktoś podjąłby się przekładu tego typu klimatu na angielski i to w wersji live ? Norbert? ;)
quilong
Kontakt:

ravfr - wiadomo, że "jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził", ale fajnie by było gdyby zawody wyglądały profesjonalnie.

Off top, czy myślał ktoś nad eliminacjami w sobotę? Nie wiem czy to by wypaliło na polskich zawodach, ale można by było zrobić większe przerwy między zawodnikami w niedziele, lepiej pokazać każdy przejazd itp.
Rafał Wypiór
Kontakt:

Post autor: Rafał Wypiór »

quilong pisze:Off top, czy myślał ktoś nad eliminacjami w sobotę? Nie wiem czy to by wypaliło na polskich zawodach, ale można by było zrobić większe przerwy między zawodnikami w niedziele, lepiej pokazać każdy przejazd itp.
Myśleliśmy, ale wtedy treningi musiałyby się zacząć w piątek, a obawiam się, że nie możemy liczyć na liczny przyjazd zawodników na trzydniowe zawody.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Maciekx pisze:Będzie looooooooooooooooooooooook at the time ?
Cały bajer polega na tym,że będzie po polsku :lol:
Fajnie,że jakieś zawody pójdą w świat , tego u nas brakuje. Dawniej liczyłem np. na zawody z cyklu FMB w Lublinie,ale one przeszły bez echa w Polsce,a co dopiero gdzieś dalej ...
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
ravfr
Kontakt:

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Rafał Wypiór pisze: Myśleliśmy, ale wtedy treningi musiałyby się zacząć w piątek, a obawiam się, że nie możemy liczyć na liczny przyjazd zawodników na trzydniowe zawody.
Elita przyjedzie. Zreszta mysle, ze hobby tez. Wez pod uwage, ze na mp zawsze jest wiecej ludzi, a jak jest freecaster to moga sie ludzie zajarac i moze byc ciasno. Nie wiem czy to nie lepsza opcja niz przypał na zywo w tv ;)
///Adamus
Kontakt:

Post autor: ///Adamus »

Aż trudno uwierzyć :!: Wpisowe chyba będzie kosztowało z milion. Tak czy siak muszę tam być. Jeszcze raz wielkie gratsy dla Rafała ;)
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

Może padnie rekord zgłoszonych zawodników? Teraz chyba na 1 miejscu jest Chełm?

W sieci będzie transmisja tylko Elity?
ODPOWIEDZ