Przeróbka RS Argyle 302 na powietrze?
-
- Kontakt:
Przeróbka RS Argyle 302 na powietrze?
Witam. Powiedzcie mi proszę czy da się przerobić Argyle 302 na powietrze? Domyślam się, że najłatwiej byłoby dorwać bebechy od modelu 409, wywalić sprężynę, uszczelnić wszystko i jazda... Ale czy istnieje jakiś inny sposób? Dotoczenie? Może jakiś air kit do starego boxxera? Średnica goleni się zgadza. Pzdr
Najprościej wydobyć sprężyne solo air z obojętnie jakiego modelu ze stalowymi lagami 32mm.
Wszystko pasuję plug&play, nic nie trzeba uszczelniać. Toczyć?
Zobacz jak wygląda sprężyna solo air.
A jak chcesz zbić z wagi to szukaj ti sprężyny od Shermana Firefly plus, tnij mocowanie hamulca i zacisk na bolta.
Wszystko pasuję plug&play, nic nie trzeba uszczelniać. Toczyć?
Zobacz jak wygląda sprężyna solo air.
A jak chcesz zbić z wagi to szukaj ti sprężyny od Shermana Firefly plus, tnij mocowanie hamulca i zacisk na bolta.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Są jakieś lżejsze ośki 20mm od rock shox'a niż ta fabrycznie montowana w Argyle? Bo wydaje mi się, że dałoby radę z 50g zbić poprzez wymianę osi na lżejszą. Nie potrzebuje opcji bezkluczowej wymiany koła, bo i tak zawsze 5,6 i 8mm imbusy przy sobie wożę, ale chciałbym z wagi zejść. Ps. może uda mi się kupić tłumik solo air od 409tki, czekam na odpowiedź sprzedającego