Hej. Mam pytanie do osób, które miały styczność z tymi widelcami. Czy są pomiędzy nimi jakieś znaczące różnice? Czy warto dopłacić kilka stówek do nowszego rocznika?
czyli wychodzi ,że będzie RC. 2010 nowe podobno były strasznie suche i już na starcie trzeba było je przelać i przesmarować czy z RC jest ten sam problem?
Ja miałem model wyciągnięty z nowego Demo i był zalany już olejami tak jak trzeba. Myślę że w innych z 2011 też tak będzie, po wpadce z 2010 wzięli się za to.
Kupiłem niedawno Boxxera 2010 i mam zamiar zrobić mu serwis, jakich olejów powinienem użyć i na co uważać? Wkładam nowe uszczelki, golenie będę smarował teflonizerem od Finish Line a pod uszczelki naładuję smaru Zefal, powinienem pamiętać o czymś jeszcze?
ja przy serwisie boxxera pamietalem jedynie zeby trzymac sie poziomu oleju (masz w tablicach), ew dawalem o 1ml mniej, poza tym to smar na uszczelki motorex i boxxer mi dwa lata prawie smigal jak nalezy :P
no nie wiem czy coś pomogę tym że ja ma R2 C2 i od nowości pracował znacznie lepiej jak Team 2010 ... tan na 2011 miał inne tłumiki i po rozebraniu był zalany dobrze i miał też smar ...
co do RC Race ,,, z tego co mi wiadomo rzecz ma się podobnie ... mianowicie te na 2011 lepiej "poginaja" ...
Udało się znaleźć w dobrej cenie RC 2012:) Czekam tylko na wypłatę, kupuje rower, montuje amorka i zobaczymy jak to chodzi! Wcześniej miałem teama 2008 z którego byłem bardzo zadowolony i WC 2009, który był jeszcze lepszy. Na RC 2012 chyba się nie zawiodę