Teflonizer Protone - prawdy i mity.
-
- Kontakt:
Dobry olej wystarczy, nie trzeba żadnych teflonizerów itp. Kiedyś używałem właśnie Motul Factory Line, tylko myślę, że w przypadku rowerów producent ma z nim problem - słaba sprzedaż. Jak raz zalałem nim tłumik w Boxxie, tak do dzisiaj leci na drugiej wymianie, czyli od jakichś czterech lat.
Olej drogi, bo z 60 za litra, jak nie więcej. Liqui Moly ma tą przewagę, że nie trzeba litra kupować, jest butla 500ml. Nie znam jego działania, ale spróbuję, skoro polecacie. Tylko kiedy...
Olej drogi, bo z 60 za litra, jak nie więcej. Liqui Moly ma tą przewagę, że nie trzeba litra kupować, jest butla 500ml. Nie znam jego działania, ale spróbuję, skoro polecacie. Tylko kiedy...
www.foesracing.com
Karasmce Tak, ale za 475ml, Sega pisal o cenie za litr.
A ja w przeciwienstwie do wszystkich jestem zadowolony z motorexa, lalem do dampera i do roznych amortyzatorow, wszedzie spisywal sie swietnie. 2,5W sie srednio spisywal, nie wiem dlaczego, moze rzeczywiscie sie pienil, ale 5 i 7,5 jak najbardziej wporzadku.
A ja w przeciwienstwie do wszystkich jestem zadowolony z motorexa, lalem do dampera i do roznych amortyzatorow, wszedzie spisywal sie swietnie. 2,5W sie srednio spisywal, nie wiem dlaczego, moze rzeczywiscie sie pienil, ale 5 i 7,5 jak najbardziej wporzadku.
-
- Kontakt:
http://rowerowy.com/narzedzia_serwis/se ... ow/pitstop
1l - 58zł na rowerowym
1l - 58zł na rowerowym
-
- Kontakt:
Re: Teflonizer Protone - prawdy i mity.
ja mam w ósemkach 15w40 samochodowy i to jest dopiero miekkosc i plynnosc
FORZA JUVE!!!
-
- Kontakt: