buahahahahhaah:D
zdjecia sa dla smiechu !!
a co zalatwie sobie wywrotke ziemi i 3kumpli do pomocy i usypiemy tor to po tygodniu jest rozwalony .moze to wina miejsca. ale nawet jak robie 6km od miasta .to ktos hamsko przyjezdza spychem i rowna teren.
mam zalatwiona zgode urzedu miasta na wykorzystywanie pewnego miejsca nalezacego do miasta na tor rowerowy .ale to nic nie daje.
smiejecie sie ze jestem ciul .a manuala po skoku nie zrobicie .
mie oobchodzi mnie to co pisza o mnie inni .ale dobija mnie fakt ze ktos z premedytacja rozpieprza mi tor (w wakacje budowalem go 8 razy) i jestem zmuszony do skokow z takich "ramp"
a co zalatwie sobie wywrotke ziemi i 3kumpli do pomocy i usypiemy tor to po tygodniu jest rozwalony .moze to wina miejsca. ale nawet jak robie 6km od miasta .to ktos hamsko przyjezdza spychem i rowna teren.
mam zalatwiona zgode urzedu miasta na wykorzystywanie pewnego miejsca nalezacego do miasta na tor rowerowy .ale to nic nie daje.
smiejecie sie ze jestem ciul .a manuala po skoku nie zrobicie .
mie oobchodzi mnie to co pisza o mnie inni .ale dobija mnie fakt ze ktos z premedytacja rozpieprza mi tor (w wakacje budowalem go 8 razy) i jestem zmuszony do skokow z takich "ramp"
REVOLTA
jak dla mnie respekt dla typa !!
niewazne czy ma hajs na sprzent..niewazne czy umie czy nie!wazne ze próbuje..i chciał pokazac to innym..a wy zamiast powiedziec -no stgary od tego sie zaczyna..to zjehaqliscie go...
banda debili..jak zaczynaliscie jezdzic na rowerze..majonc np. 10 lat..to co manuale trzaskaliscie?x upy?h..ja jezdziliscie w przód i tył..od czegos trza zaczonc..
zajawka jest wazna matoły a nie reszta......
patrzcie naotodczeni tego typa ..małe dzieci..zahwycone tym co kolo robi... kiedy i one bedom moze skakac dzieki niemu..
szkoda na was słów :) bez jaj......
niewazne czy ma hajs na sprzent..niewazne czy umie czy nie!wazne ze próbuje..i chciał pokazac to innym..a wy zamiast powiedziec -no stgary od tego sie zaczyna..to zjehaqliscie go...
banda debili..jak zaczynaliscie jezdzic na rowerze..majonc np. 10 lat..to co manuale trzaskaliscie?x upy?h..ja jezdziliscie w przód i tył..od czegos trza zaczonc..
zajawka jest wazna matoły a nie reszta......
patrzcie naotodczeni tego typa ..małe dzieci..zahwycone tym co kolo robi... kiedy i one bedom moze skakac dzieki niemu..
szkoda na was słów :) bez jaj......
live fast
die young
die young
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Heh wybaczcie ale nie byłem inny wiec kolesia w pełni rozumiem...Tez jak dopiero zaczynałem (a teraz to nadal zaczynam zeby nie było :P) to robiłem foty z byle jakiej hopy czy murka...Poprostu do jazdy takiej naprawde hardcorowej i przyjemnej trzeba dorosnac i nawet takie zachowania przechodzą...
Nie ma co sie z goscia zbijac, kiedys z tego wyrosnie (jestem tego zywym przykładem)
A co do tego jaka nam opinie robi...Miałem sie nie wypowiadac ale poprostu wypowiedzi niektorych z was sa zenujące, wiec powiem ze ja leje na to co sobie pomysla kanadyjczycy czy goscie z usa... Moj boze co oni to sa wszyscy boscy i idealni??!! Tam jak ktos wsiada na rower to odrazu robi x-up-y z kraweznika albo odrazu mija mu ta fascynacja albo jak wolicie "zachłysniecie sie" ty sportem...Ludzie myslicie ze co jak jakis pros zobaczy te fotke to odrazu w new york timesie ukaze sie artykuł "Poland suxx" i cały swiat bedzie myslał ze polska to dziadostwo itp... OPAMIETAJCIE SIE DO CHOLERY!!!
A zreszta mnie gowno obchodzi co sobie jakis ****** pomysli o polsce jezeli swoja opinie bedzie kształtował na zdjeciu jakiegos dzieciaka ktory dopiero zaczyna...
Nie ma co sie z goscia zbijac, kiedys z tego wyrosnie (jestem tego zywym przykładem)
A co do tego jaka nam opinie robi...Miałem sie nie wypowiadac ale poprostu wypowiedzi niektorych z was sa zenujące, wiec powiem ze ja leje na to co sobie pomysla kanadyjczycy czy goscie z usa... Moj boze co oni to sa wszyscy boscy i idealni??!! Tam jak ktos wsiada na rower to odrazu robi x-up-y z kraweznika albo odrazu mija mu ta fascynacja albo jak wolicie "zachłysniecie sie" ty sportem...Ludzie myslicie ze co jak jakis pros zobaczy te fotke to odrazu w new york timesie ukaze sie artykuł "Poland suxx" i cały swiat bedzie myslał ze polska to dziadostwo itp... OPAMIETAJCIE SIE DO CHOLERY!!!
A zreszta mnie gowno obchodzi co sobie jakis ****** pomysli o polsce jezeli swoja opinie bedzie kształtował na zdjeciu jakiegos dzieciaka ktory dopiero zaczyna...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
szaman sie odezwal........
nie dorasacie mi do piet ...... tez fajnie powiedziane
miejcie se po 20 40 czy 100 lat i tak jestescie banda gnojkow.....
wizerunek polski....... to mam ladnie napisane kolo "miasto" lach maja z polakow bo sa jebnieci.....
nincomik tez pokzal jak sie wrzuca foty an pb...... ijeszcze sie odzywa
nie dorasacie mi do piet ...... tez fajnie powiedziane
miejcie se po 20 40 czy 100 lat i tak jestescie banda gnojkow.....
wizerunek polski....... to mam ladnie napisane kolo "miasto" lach maja z polakow bo sa jebnieci.....
nincomik tez pokzal jak sie wrzuca foty an pb...... ijeszcze sie odzywa
aaa i skroc sobie lancuch bo na tej fotce http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=314348
widac jak Ci skacze przy ladowaniu (ktore Ci dosc twardo wychodzi...)
widac jak Ci skacze przy ladowaniu (ktore Ci dosc twardo wychodzi...)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
o swoja droga http://www.fotografiax.hg.pl/dirt_06.jpg >> 360? buahahahahahaha takie samo 360 jak ten manual po skoku.
romek89 nie przesadzaj, mimo wszystko troche pokory, znalazlby sie ktos kto by zrobil manuala po skoku.
zreszta dobra, hj z tym mam serdecznie gdzies takie pseudo dyskusje...
no i pojebaly mi sie linki w schowku bo zachcialo mi sie kretynskie zdjecie wstawiac ech... :)
no, przynajmniej wypowiedz na poziomie wiekszosci z tego forum, takze wreszcie zrozumieja :)
romek89 nie przesadzaj, mimo wszystko troche pokory, znalazlby sie ktos kto by zrobil manuala po skoku.
zreszta dobra, hj z tym mam serdecznie gdzies takie pseudo dyskusje...
no i pojebaly mi sie linki w schowku bo zachcialo mi sie kretynskie zdjecie wstawiac ech... :)
no, przynajmniej wypowiedz na poziomie wiekszosci z tego forum, takze wreszcie zrozumieja :)
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
Bkillah widziales, zeby kiedykolwiek RNS czy np. Fat pig komus udowadniali swoje umiejetnosci? chwalili sie sponsorami? bo ja nie... jak ktos ci powie, ze nic nie umiesz to pokazujesz mu swoje zdjecia i filmiki, zeby udowodnic jaki ty jestes zajebisty?
troche wiecej powsciagliwosci... znam kilka osob, co nigdy by nie powiedzieli, ze sa dobrzy, a tak naprawde wiekszosc forum moglaby klekac przed nimi z podziwu...
troche wiecej powsciagliwosci... znam kilka osob, co nigdy by nie powiedzieli, ze sa dobrzy, a tak naprawde wiekszosc forum moglaby klekac przed nimi z podziwu...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
[quote="piotrex"]aaa i skroc sobie lancuch bo na tej fotce http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=314348
widac jak Ci skacze przy ladowaniu (ktore Ci dosc twardo wychodzi...)[/quote]
buahahahahaha tak leciutko skacze ten lancuch:)
widac jak Ci skacze przy ladowaniu (ktore Ci dosc twardo wychodzi...)[/quote]
buahahahahaha tak leciutko skacze ten lancuch:)
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Ja was nie rozumiem czesto piszecie ze "my bajkerzy to jestesmy jak jedna wielka rodzina i powinnismy trzymac sie razem" a wy zjechaliscie romka jak "psa"...... Zachowujecie sie jak dresiaże i wstyd mi za was :-(
A o poziomie nie swiadcza zdiecia tylko wyniki....
Romek nie przejmuj sie. jezdzij i dawaj zdiecia na pinka zebysmy widzieli twoje postepy :-)
A teraz mozecie mnie zjechać wielcy "bracia" oczywiscie nie mowie tu o wszystkich reszta jest wporzo i dla nich mam respekt :D.
A o poziomie nie swiadcza zdiecia tylko wyniki....
Romek nie przejmuj sie. jezdzij i dawaj zdiecia na pinka zebysmy widzieli twoje postepy :-)
A teraz mozecie mnie zjechać wielcy "bracia" oczywiscie nie mowie tu o wszystkich reszta jest wporzo i dla nich mam respekt :D.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...