Przejęli Oni dystrybucję marki Twenty6 obecnej już na Naszym rynku, (lecz chyba z marnym skutkiem - nie spotkałem się z zbyt wieloma ofertami części w Polsce).

Ich części w mojej opinii to rowerowa biżuteria. Dla mnie ciekawe mają pedały - Predatory w wersji z osią Ti albo zwykła stalową. Na oficjalnej stronie wyczytałem o fajnym patencie: Można wybrać dowolną kolorystyczną kompozycję pinów. Szkoda że nie robią też pedałów SPD, gdyby mieli z chęcią bym się na nie pokusił!

Po za tym, rzuciło mi się na oczy to, że mają zintegrowany mostek, klameczki hamulcowe i kilka innych ciekawych gratów.
A teraz moja perełka: MDE

Włoskie maszyny produkowane we Włoszech, przez Włochów. Wręcz manufaktura tworząca arcydzieła w ilości 500 ram rocznie od XC po zjazdówki.

Patrząc z mojego punktu, zatwardziałego czołgisty z Monsterem, 69'ka wygląda rewelacyjnie, budzi moje zaufanie, wykończenie, spawy, wizualnie proste zawieszenie, ładne wzmocnienia. Chyba już wiem na co będę zmieniał moją maszynkę!

Z ciekawostek wyczytanych na facebooku. Chłopaki myślą nad tym rowerem do testowego garażu. Byłby to jedyny egzemplarz w Polsce. Dziwi mnie to, że zastanawiają się czy byliby chętni na testy, nie wiem jak Wy ale ja chcę tym się przejechać na bank!

Inną fajną marką którą wprowadzają są sztyce regulowane z poziomu kierownicy firmy BLACX. Dobra alternatywa dla obecnej już na rynku konkurencji. Podoba mi się kolorystyka, warto zaznaczyć że mają specjalnie dedykowany model pod DH: Jewel DH Air

Więcej znajdziecie info o nich znajdziecie na facebooku: https://www.facebook.com/GodLikeBike