O widzę, ze temat brnie w najlepsze więc sytuacja zmuszą mnie do skomentowania kilku niejasności jakie tu powstały.
LisuKrakow pisze:klexuh ale teraz ziomek zrobil walka na 15zl a nastepnym razem zrobi na 2k i co? Po to sa takie tematy zeby wiedziec na kogo zwracac szczegolna uwage.
Kolego, dlaczego oskarżasz kogoś bezpodstawnie? Nie znasz sprawy do końca, a poza tym to nikt to nikogo nie oszukał. Nie uczyła mama, ze jak się nie wie to się nie odzywa?;>
ak47 pisze:Najważniejsze, że ja nikomu nic nie jestem winien ani nikogo nie oszukałem. Jestem czysty. Porządek być musi. A że innym nie zależy na zachowaniu dobrego imienia - trudno. Nie szanują siebie ani innych i to się kiedyś zemści.
ak47 z całym szacunkiem dla Ciebie, ale trochę wyolbrzymiasz problem. Powiedz światu jak było naprawdę. Z tego co wiem to podobno nie chciałeś zdjęć pomimo tego, że miałeś taką ofertę. Jesteś dorosłym człowiekiem, a tu naprawdę muszę to stwierdzić zachowałeś się mało odpowiedzialnie jak chłopczyk kupujący lizaka w sklepiku szkolnym. Rozczarowałeś mnie trochę... Wydaję mi się, że ta sprawa ma trochę inne podłoże. Boisz się konkurencji i nie wiesz jak sobie poradzić to próbujesz maksymalnie wyolbrzymić problem co skutkuje oczernieniem Twoich rywali. Mam nadzieję, że moje sugestie są błędne i wyjdziesz z twarzą z tej opresji. A tymczasem niebawem wpiszę Cie na moją czarną listę w Allegro. Nie chce od Ciebie nic kupować, ani też nic Tobie sprzedawać. Wszystkie Twoje potencjalne oferty będę odwoływał. Wraz ze mną podobną decyzję podjęło kilku moich kolegów i ta liczba zaczyna powoli wzrastać. Sam sobie nagrabiłeś, nie miej do nikogo pretensji. Mnie oraz moich kolegów interesują tylko transakcje z poważnymi ludźmi.
diesel2117 pisze:Wojtek jest dostępny na gadu, właśnie mi odpisał czy nie chce kupić irona jakiegoś od niego

.
Pragnę wyjaśnić tą pomyłkę (bo tak chyba mogę to nazwać) mam na to dowody, ze Wojtek wtedy nie był na GG.