jak Ci sie nie podoba z checą możesz namalować cokolwiek lepszegopołowe zysku jak sie sprzeda przekaże pomyslodawcy
FOX 40 - fajne, polskie półki
http://chunked.com.au/Products-CROWNS.html
Niestety drogie są dość mocno wiec jesli nie musisz kupic nowej półki i dopiero mostka integre to nie jest mały zakup ale są lżejsze od productu hope i inertia.
Niestety drogie są dość mocno wiec jesli nie musisz kupic nowej półki i dopiero mostka integre to nie jest mały zakup ale są lżejsze od productu hope i inertia.
-
- Kontakt:
Myśle, że to też troche wynika z trendu obniżania główek i sterów w amorach. Wszyscy dawali flaty jak popularne były wyzsze 888, wysokie stery, a głowki były wysokie. Teraz troche inna sytuacjabalfa2step pisze:2 lata temu ta wypowiedz była by dla mnie szokiem w Twoich ustach historia zatacza koło. Jednak zbyt nisko to nie tak fajnie.

-
- Kontakt:
Źle zrozumiałes moje zdanie. Kiery wyższej niższej nie kupujesz bo podoba ci sie gięcie tylko po to by była na konkretnej wysokosci NAD ZIEMIĄ! Ponieważ ramy(główki) i stery sie obniżyły aby zachować TAKĄ SAMĄ wysokość kiery trzeba dać wyższą kiere albo podkładki pod mostek/półke.adrian50005 pisze:Spaced Myślę ze kwestia wysokości amora i kiery to kwestia upodobań:)
mnie by bolało w ogóle wydawać tyle kasy na taki gadżet, zysk wagowy nieodczuwalny, poprawa jakości jazdy zerowa, płacz po wygięciu tego przy glebie - bezcenny.Spaced pisze:Skontrować niską półke mozna kierą. Rozumiem twoje argumenty ale po prostu bolałoby mnie wydawac kase na jeszcze bardziej znikoma oszczędność. Celem chunked jest tylko waga, bez utraty wytrzymałosci. Co kto lubi.
Ja rozumiem że ktoś kupuje półkę żeby mieć możliwość zamontowania mostka zintegrowanego tak jak to jest w przypadku starszych foxów albo 888, ale kupowanie tego do boxxera to głupota jak dla mnie ;]
ps. bez obrazy Spaced

za 200zł można tyle samo zbić z wagi wymieniając śruby w rowerze ;]
z drugiej strony to tyle kosztuje że foxa można sprzedać dołożyć cenę tej półki i kupić nowszy model foxa z półką pod mostek zintegrowany
-
- Kontakt:
W przypadku chunked efekt jest jak używania mostka 50g (czyli 100g oszczedzasz wzgledem lekkiej integry). Nic w tej wadze nie kupisz, nie mówiac już o tym, ze jest to mocniejsze od dowolnego mostka zintegrowanego. Nic sie nie pognie. Masz mocniej i lżej.mlynooo pisze:mnie by bolało w ogóle wydawać tyle kasy na taki gadżet, zysk wagowy nieodczuwalny, poprawa jakości jazdy zerowa, płacz po wygięciu tego przy glebie - bezcenny.
A cena tak jest absurdalna ale sie nie obrażam

Re: FOX 40 - fajne, polskie półki
to przechodzisz na dietę :PLas3k_91 Ldz pisze:A jak masz już wymienione śruby?
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/album/F ... type-2012/ już mocowana na śruby a nie kliny.