[Zabierzów i okolice] trasy fr/dh
-
- moderator
- Kontakt:
[Zabierzów i okolice] trasy fr/dh
Witam. Od niedawna mieszkam w okolicach Skały Kmity, w pobliskim lesie znalazłem resztki starych tras. Czy jest gdzie pośmigać w tej okolicy czy raczej zostaje mi atak na las z łopatą na wiosne ?
-
- Kontakt:
z tego co wiem byly kiedys jakies traski w balicach, mialem tam kumpla co smigal ale od dawna z gosciem nie mam kontaktu.
W kazdym razie to calkiem nie daleko ode mnie wiec chetnie pomoge przy kopaniu na wiosne.
W kazdym razie to calkiem nie daleko ode mnie wiec chetnie pomoge przy kopaniu na wiosne.
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Re: [Zabierzów i okolice] trasy fr/dh
Witam
Były 3 trasy na Młynce ,z czego ostała się tylko jedna ,ale na wiosnę będzie odbudowa ,potem w Nielepicach jest trochę,ale najwięcej jest w młyńce.Jak coś to pisz na gg :6975015. pozdr.
Były 3 trasy na Młynce ,z czego ostała się tylko jedna ,ale na wiosnę będzie odbudowa ,potem w Nielepicach jest trochę,ale najwięcej jest w młyńce.Jak coś to pisz na gg :6975015. pozdr.
Trasy ok. Krzeszowic,Tenczynka
Śmigał ktoś na wzgórzu Buczyna w Tenczynku?
Osobiście mieszkam tuż obok,od 2 lat trenuje i gorąco polecam,skocznie,zjazdy,skały,dropy.
Jak na tą okolice to istny raj
Jeszcze zamek Tenczyn w Rudnie. Kiedyś było tam multum tras,a teraz można ogarnąć jakąś własną albo turystyczną zjeżdżać,również polecam
Osobiście mieszkam tuż obok,od 2 lat trenuje i gorąco polecam,skocznie,zjazdy,skały,dropy.
Jak na tą okolice to istny raj

Jeszcze zamek Tenczyn w Rudnie. Kiedyś było tam multum tras,a teraz można ogarnąć jakąś własną albo turystyczną zjeżdżać,również polecam