Po sezonie skoczyly sie klocki, nadszedl czas na wymiane.. Chcialem kupic EBC Gold lecz nigdzie nie moge ich znalesc do nowych Codow.. Oni w ogole robia je czy nie?? Ew jakie inne dobre klocki byscie polecili do Codow

pozdro
do czego zmierzasz? ;>Roman_Maxx pisze:Jakie pieniądze takie parametry, czyli marketing każdej Polskiej trasie podoła ale w naprawdę dużych trasach to jest kupka, termicznie mogą mniej i czym dalej tym gorzej...
no wlasnie z checia bym kupil sobie metaliczne EBC tylko jakos nie widze gdzie sa? moze pomozeszRoman_Maxx pisze:zapodaj metaliczne EBC a zrozumiesz co prucho a co towar jest !!!
no w sumie myslalem o a2z i ebc.. tylko ma tutaj je ktos (chodzi mi o metaliczne bo to bylby chyba najlepszy wybor)??GgG pisze:Myślałeś nad a2z?
Panie Romanie, nie zgodzę się. Cały RMF na tym jeździ, teraz z Aramem jedziemy do SR i też tylko a2z bierzemy. Pytałem z ciekawości, czy Aram jeździ na nich bo musi (przecież stać go na każdy inny klocek)? Sam przyznał, Jak i Maciek, że klocki naprawdę dobre. Ja to również potwierdzam.Roman_Maxx pisze:
Jakie pieniądze takie parametry, czyli marketing każdej Polskiej trasie podoła ale w naprawdę dużych trasach to jest kupka, termicznie mogą mniej i czym dalej tym gorzej... moim zdaniem szkoda kasy, zapodaj metaliczne EBC a zrozumiesz co prucho a co towar jest !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości